Başkan Selmanoğlu Şehir Gelişip Değişiyor - Son Dakika
Yerel

Başkan Selmanoğlu Şehir Gelişip Değişiyor

Başkan Selmanoğlu Şehir Gelişip Değişiyor

Üniversite Mahallesi'nde Memur-Sen Tarafından Toplu Konut İdaresine Yaptırılan Yeni Konutlar İçin Elazığ Belediyesi Alt Yapı Çalışmalarını Sürdürüyor.

02.02.2011 03:06  Güncelleme: 03:07

Üniversite mahallesi'nde memur-sen tarafından toplu konut idaresine yaptırılan yeni konutlar için elazığ belediyesi alt yapı çalışmalarını sürdürüyor.

Şehrin açılımını büyük oranda sağlayacak olan TOKİ konutlarının kısa süre sonra tamamlanacağını ifade eden Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyerek Fen İşleri Müdürü Osman Cahit İlhan'dan bilgiler aldı.

Başkan Selmanoğlu, Cumhuriyet Mahallesi'nde inşa edilen konutların hızla yükseldiğini ifade ederek, belediyenin yeni yerleşim bölgelerinde çalışmalarını gerçekleştirdiğini belirtti.

Belediye olarak yaz kış demeden şehrimize hizmet etmeyi kendilerine ibadet saydıklarını belirten Fen İşleri Müdürü Osman Cahit İlhan açıklamasında şunları söyledi:

"TOKİ tarafından yapımı devam eden 834 konut için bizler şimdiden alt yapı çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Burada üç adet büyük bulvar çalışmalarımız devam ediyor. Toplamda 18 kilometrelik yolun alt yapı çalışmaları tamamlandı. Aynı zamanda yağmur suyu ve kanalizasyon şebeke hattı döşeme çalışmalarına da başlanıldı."

Şehirde yaşanan güzelliklerin değerli hemşerilerimiz tarafından fark edildiğini ve bu değişimde Elazığ Belediyesinin rolünün büyük olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise açıklamasında şunları belirtti:

"TOKİ tarafından yapımı devam eden konutların olduğu bölgede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda Akgün Otel ile Polis Meslek Yüksek Okulu arasındaki bağlantı yolundayız.

Ekiplerimizin hummalı çalışmaları sonrasında buradaki bağlantı yollarını kısa sürede tamamlayarak hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Toplamda 18 km'lik bir yolun alt yapı çalışmaları tamamlandı. İlkbahar mevsimiyle birlikte bu yollarımızın üst yapı çalışmaları tamamlanacak. TOKİ konutlarında oturacak sakinlerimize ve tüm hemşerilerimize bu yolun hayırlı olmasını temenni ederim.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Başkan Selmanoğlu Şehir Gelişip Değişiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement