Batmanda Asayiş Olayları - Son Dakika
Yerel

Batmanda Asayiş Olayları

Batmanda Asayiş Olayları

Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine intikal eden olaylar kısaca şöyle:

18.03.2014 11:29

BATMAN'DAN KISA KISA
SEVGİ CADDESİNDE KAZA: 2 YARALI
Olay Sevgi Caddesi 2202 sokak üzerinde meydana geldi. Ara sokaktan çıkan Mehmet Halil Teymur'un kullandığı 72 DE 034 plakalı minibüs, seyir halindeki Mahmut Altın Işık yönetimindeki 72 EF 272 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan iki şahıs yaralandı. Yaralılar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından kaldırıldıkları özel hastanede tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
***
AV TÜFEĞİNİ ÇALDILAR!
Kentte önü bir türlü alınamayan hırsızlık olaylarına her geçen gün yenileri ekleniyor. Bir eve giren hırsızlar LCD televizyon, otomatik av tüfeği, 4750 Tl para, iki adet nüfus cüzdanı ve 1 adet cep telefonunu çalarak kayıplara karıştı. Evinin soyulduğunu fark eden vatandaş, olayı polise bildirdi. Olayla ilgili yürütülen tahkikatın devam ettiği öğrenildi.
***
BU YALANLARA KANMAYIN!
Bir vatandaşı cep telefonundan arayan ve tekno. fst isimli bir şirketin müşteri temsilcisi olduğunu söyleyen kimliği belirsiz şahıs, vatandaşın 950 Tl parasını dolandırarak kayıplara karıştı.Başından geçenleri polise anlatan vatandaş "0 216 999 xx xx numaralı telefondan arama geldi. telefonu açan şahıs bana 1 adet laptop, 1 adet kol saati, 1 adet tablet bilgisayar, 200 Tl kontör ve tansiyon aleti kazandığımı söyledi. Bu hediyeleri almak için kredi kartı bilgilerim ile 105 Tl para göndermemi istedi. Şahsın istediği bilgileri verdikten sonra telefonuma kredi kartından harcama yapıldığına dair mesaj geldi. Bankanın müşteri hizmetlerini aradığımda hesabımdan 950 Tl paranın çekildiğini gördüm" dedi. Olayla ilgili yürütülen tahkikatın devam ettiği öğrenildi.
***
KÜÇÜK KIZLA HIRSIZLIK YAPIP KAYIPLARA KARIŞTI!
Bir evin açık kapısından içeri giren 4 kız çocuğu, evden 505 Tl'yi çalarak olay yerinden uzaklaştı. Evin kapısını açık bıraktığını ve 10 yaşlarında 4 kız çocuğunun eve girerek 505 Tl nakit para, nüfus cüzdanı, gözlük ve Yasin-i Şerif'i çalarak kaçtığını söyleyen ev sahibi, olayı polise bildirdi. Yaşları küçük kızların kimlik tespiti için yürütülen soruşturma sürüyor.
***
İŞ ORTAĞINDAN ŞİKÂYETÇİ OLDU!
İl dışına çıkan vatandaş, geri döndüğünde işyerinin soyulduğunu bildirerek olayı polise bildirdi. Kapalı olan işyerindeki 60.000 Tl değerindeki mobilya makinelerinin bir araca yüklenerek çalındığını ileri süren esnaf, ortağından şüphelendiğini söyledi. Emniyet merkezine götürülen şüpheli şahıs, ifadeleri kabul etmedi. Olayla ilgili yürütülen soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.
***
SAHTE PARAYLA TANTUNİ ALDI!
Telefonla tantuni siparişi veren şahıs, siparişi getiren servis elemanına sahte para vererek kayıplara karıştı. Kendisine verilen 100 Tl'nin sahte olduğunu geç fark eden servis elemanı, olayı polis ekiplerine bildirdi. Polis, 27 yaşlarındaki şüpheli şahsın kimlik tespiti için soruşturma başlattı.
***

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Batmanda Asayiş Olayları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement