Bayan Başkan Babasını Kaybetti - Son Dakika
Yerel

Bayan Başkan Babasını Kaybetti

Bayan Başkan Babasını Kaybetti

Aydın İncirliova ilçesi'nin CHP'li bayan belediye başkanı Fadime Orbay, babalar gününden birgün önce babasını kaybetti.

16.06.2012 16:22

Aydın İncirliova ilçesi'nin CHP'li bayan belediye başkanı Fadime Orbay, babalar gününden birgün önce babasını kaybetti. Babası ile çekilmiş fotoğrafıyla birlikte yerel gazetelere babalar günü için ilan veren Fadime Orbay'ın yaşlı babası bugün ikindi namazına mütakip toprağa verilecek.

Eşi eski İncirliova Belediye Başkanı Yahya Ümit Orbay'ın vefatından sonra koltuğu devralan Fadime Orbay'ın babası Orhan Ramiz Yavaş vefat etti. Akciğer kanseri nedeniyle bir süredir Adnan Menderes üniversitesi Hastanesi'nde tedavi gören baba Yavaş bugün sabah saatlerinde gözlerini yaşama yumdu.

Çineli olduğu öğrenilen Orhan Ramiz Yavaş ikindi namazına mütakip Çine'nin Subaşı Köyü'nden kılınan cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi.

İncirliova Belediye Başkanı Orbay yarın Babalar Günü olması nedeniyle Aydın ve çevresindeki yerel gazetelere babası ile çekilmiş bir fotoğrafı ile birlikte Babalar Günü mesajı ilanı verdiği öğrenildi. Rahmetli babası ile yan yana fotoğraflarının bulunduğu ilanda "Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, üstlenmiş oldukları görev ve sorumluluklarını büyük bir özveri ile yerine getirerek hiçbir karşılık beklemeden, şefkat ve sevgiyle bizi hayata güvenle hazırlamak için ellerinden gelen tüm gayreti mutlulukla sarf eden, tüm babalarımızın Babalar Günü'nü katlar, sevgi ve saygılarımı sunarım" ifadelerine yer veriliyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayan Başkan Babasını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement