"Benim Bakana İhtiyacım Yok" - Son Dakika
Yerel

"Benim Bakana İhtiyacım Yok"

"Benim Bakana İhtiyacım Yok"

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Büyük Birlik Partisi İlçe Yönetimi tarafından partiye olan katılımlardan dolayı program gerçekleştirildi.

18.02.2014 09:59  Güncelleme: 10:16

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Büyük Birlik Partisi ilçe yönetimi tarafından partiye olan katılımlardan dolayı program gerçekleştirildi. Programda konuşan BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz, yaptığı hizmetlerin görünmemesi için açılış törenleri yapmadığını ifade ederek, "Benim Bakana ihtiyacım yok. Benim milletime güvenim var" dedi.

Katılım programının açılış konuşmasını yapan BBP Çerkezköy İlçe Başkan Yardımcısı Turgay Şeker, 30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kaldığını belirterek BBP'de siyaset yapmanın zor olduğunu ifade etti. BBP'lilerin, çocuklarının süt parasından kısıp siyaset yaptığını öne süren Şeker, "Bizim arkamızda localar ya da devlet yok. Fakat tüm bunlara rağmen 30 Mart'ta BBP'nin bayrağını belediyenin tepesine asacağız. Belediyeye efendi değil, halka hizmetçi seçeceğiz" dedi. Bu zamana kadar hiç kimseye yüksekten bakmadıklarının altını çizen Şeker, tüm BBP'lilerden seçimlere kadar var güçleriyle çalışmalarını istedi.

2004'te Kızılpınar'da başlattıkları Büyük Birlik Hareketi'ni, 2014'te Çerkezköy'de de başlattıklarını söyleyen BBP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Faruk Korkmaz ise "Belediye Başkanlığı makamı çok önemlidir. Belediye Başkanı halkın malıdır, halkın hizmetçileridir" dedi.

Korkmaz, herkesin son 10 yılda Kızılpınar'da gerçekleştirilen hizmetlerin farkında olduğunu sözlerine ekledi. Tek temennisinin Çerkezköy Belediye Başkanlığı görevine seçilecek olan ismin, millete sırtını dönmemesi olduğunu söyleyen Faruk Korkmaz, "Hiç kimse bu milleti hakir göremez" ifadelerini kadyetti.

Bağlık Mahallesi'ndeki vatandaşları ziyaret ettiklerini kaydeden Korkmaz, "Vatandaş çocuklarının oyun oynayacağı parkların olmadığını söylüyor. 2004 yılında Kızılpınar da böyleydi. Fakat bugün tüm mahalleler aynı hizmeti alıyor. Çerkezköy'de kenar mahalleler bir tarafa atılmış. Bağlık Mahallesi'nde doğru dürüst elektrik yok. Atacağınız oy çok önemli. Anne karnındaki bebekten mezardaki ölüye kadar herkesin bunda hakkı var. Unutmayın ki, seçeceğiniz Başkan 5 yıl görev yapacak. 5 sene sonra yeniden halkın karşısına çıkacak. Milletten yine oy isteyecek" dedi.

"HERKES MİLLETİN SESİNE KULAK VERSİN"

Çerkezköy halkının BBP'ye akın ettiğini öne süren Faruk Korkmaz, "Faruk Korkmaz'ın girdiği gönüllere kimse giremez" dedi. Yaptığı hizmetlerin görünmemesi için açılış törenlerinin kasti olarak gerçekleştirilmediğini iddia eden Faruk Korkmaz, "Benim Bakana ihtiyacım yok. Benim milletime güvenim var. Herkes milletin sesine kulak versin. Belediyenin kapıları milletimin yüzüne kapanmasın" diye konuştu. BBP'ye katılanların doğru adreste olduklarını kaydeden Korkmaz, "Birlikte çalışalım. Göğsünüzü gere gere bizim hizmetlerimizi anlatabilirsiniz. Bizim alnımız açık, yüzümüz ak" ifadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Benim Bakana İhtiyacım Yok' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement