BBP'den Sivas Belediyesi'nde Yapılan İş Değişikliklerine Tepki - Son Dakika
Yerel

BBP'den Sivas Belediyesi'nde Yapılan İş Değişikliklerine Tepki

BBP\'den Sivas Belediyesi\'nde Yapılan İş Değişikliklerine Tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mahir Arı, Sivas Belediyesi’nde siyasi kimliklere bakılarak iş değişiklikleri yapıldığını iddia ederek duruma tepki gösterdi.

29.04.2014 14:00

Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Mahir Arı, Sivas Belediyesi'nde siyasi kimliklere bakılarak iş değişiklikleri yapıldığını iddia ederek duruma tepki gösterdi.

BBP İl Başkanlığı'nda işçilerle ile birlikte basın toplantısı düzenlenen İl Başkanı Mahir Arı; " 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin üzerinden bir ay süre geçmiş olup çıkan sonuçların şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesi temennisi ile hepinizin malumu olan Sivas'ımızda da belediye başkanlığını AK Parti'nin kazandı. Halkımız Büyük Birlik Partisi'ne yüzde 32 oy oranı ile muhalefet görevi vermiştir. Belediyede beş yıllık hizmet süremiz içerisinde hak ve hukuk içerisinde kalarak yönetimde Allah'ın rızası, halkımızın menfaatleri doğrultusunda hizmet ettik. Çalışan işçi ve memurların siyasi görüşüne, mezhebine, dinine bakmazsızın eşit bir şekilde yönetim gösterdik. Seçimlerden bir aylık süre geçmesine rağmen yeni göreve gelen yönetim çalışanlarının siyasi kimliklerine göre iş değişikliği yapmakta, çalışanlara zulüm etmektedir. Asgari ücretle çalışıp evine ekmek götürmek isteyenlerle uğraşmak acziyettir. Biz belediye yönetimi partimizde iken onlardan olanlara ne yapmış isek, bizim arkadaşlarımıza da aynısının yapılmasını razıyız" dedi.

Arı, yeni yönetimin kendi akrabalarını müdürlüklere atadığını ifade ederek, bir bayanın AK Parti'den olmasına rağmen beton santraline sürüldüğünü söyledi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP'den Sivas Belediyesi'nde Yapılan İş Değişikliklerine Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement