BBP'nin İlçe ve Köy Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika
Yerel

BBP'nin İlçe ve Köy Çalışmaları Sürüyor

BBP\'nin İlçe ve Köy Çalışmaları Sürüyor

Büyük Birlik partisi (BBP) Eskişehir il ve ilçe yöneticileri, parti çalışmalarını Alpu İlçesi ve Bozan Beldesi ile köylerinde sürdürdü.

07.09.2013 16:08

Büyük Birlik partisi (BBP) Eskişehir il ve ilçe yöneticileri, parti çalışmalarını Alpu İlçesi ve Bozan Beldesi ile köylerinde sürdürdü.

BBP İl Başkanı Kadir Kılınçal ve parti yöneticileri, öncelikle Alpu İlçesi'ne ziyaret ederek kıraathanede vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet etti. Alpu ilçesinde kurulan meyve-sebze pazarını gezen BBP İl Bakanı Kadir Kılınçal ve yöneticiler üreticiler ile pazarcıların sorunlarını dinledi.

Alpu'nun, Eskişehir'e 30 kilometre uzaklıkta ve şehirin mahallesi kadar yakın bir ilçe olduğunu vurgulayan BBP İl Başkanı Kadir Kılınçal, "Buradan fazla göç yaşanmamış. İnsanların bir çoğu başka bir yerlere gitmek yerine burada kalmış, nüfus hem fazla hem de genç. Hükümet; çiftçiye sahip çıkmıyor, akaryakıt, elektrik, gübre ve diğer girdilerin son yıllardaki artışları mahsuller fiyatlarına yansımıyor. Yani çiftçi para kazanmıyor. Alpu'da ciddi miktarda pancar üretiliyor. Fiyatı düşük olan pancarın kilosu en az 20 kuruş olmalıdır. Zaten maliyeti 15-16 kuruşu buluyorr" dedi.

Alpu ve Bozan'da hayvancılık yapıldığını hatırlatan BBP İl Başkanı Kadir Kılınçal şunları söyledi:

"Hayvanlarını ucuza satılıyorlar ya da pazar bulamıyorlar. Alpu'da şuan 500 genç yaşıyor, bunların yaş ortalaması 30, fabrika olsa iş imkanları olsa bu gençlere iş olanağı olur. Alpululara ve Bozanlılara sesleniyoruz, seçimlerde oyunuzu bize verin Alpu'ya sahip çıkalım. Alpu Belediyesi'nin BBP'li olması Alpu için kazanç olur." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel BBP'nin İlçe ve Köy Çalışmaları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement