Beden Eğitimi Öğretmeninden "Çanakkale" Sergisi - Son Dakika
Yerel

Beden Eğitimi Öğretmeninden "Çanakkale" Sergisi

Beden Eğitimi Öğretmeninden "Çanakkale" Sergisi

Cumhuriyet Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Şolpan tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü nedeniyle sergi açıldı.

18.03.2015 16:40

Cumhuriyet Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Şolpan tarafından Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü nedeniyle sergi açıldı.

Okul binasında ve büyük zafere şahit olmuş eserlerin görücüye çıktığı serginin açılışına, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Yardımcıları Ali Pehlivan, Özden Akkaya ve daha birçok eğitimci katıldı. Değerli parçaları bir araya getirerek güzel bir çalışma sunan Cumhuriyet Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Faruk Şolpan, "Sergideki ürünlerin hepsinin orjinal ve bu çalışmayı arkadaşım Ayhan Özkaylar ile birlikte hazırladık. Temsili olarak bir Şehitlik Anıtı var ve anıt üzerinde Çanakkale'de şehit olmuş tam 885 tane Eskişehir'li şehidimizin ismi var. Koridorun sonunda ise canlandırmalarımız var. Savaş sırasında gerçekleşen olayları görsellerle anlatmak istedik. Çanakkale savaşındaki her olayı canlandırıp öğrencilerimize ve vatandaşlarımıza aktarmak istedik" dedi.

Serginin 1 hafta açık kalacağı bildirildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beden Eğitimi Öğretmeninden 'Çanakkale' Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement