Belediye Personeli Elleriyle İlçeyi Temizledi - Son Dakika
Yerel

Belediye Personeli Elleriyle İlçeyi Temizledi

Belediye Personeli Elleriyle İlçeyi Temizledi

Abana Belediye personeli, Belediye Başkanı Rıdvan Oyar’ın öncülüğünde geniş kapsamlı çevre temizlik kampanyasında bir araya geldi.

03.08.2015 14:10

Abana Belediye personeli, Belediye Başkanı Rıdvan Oyar'ın öncülüğünde geniş kapsamlı çevre temizlik kampanyasında bir araya geldi.

Bu kapsamda Hacıveli kayalıklarından başlayan temizlik faaliyeti ile Ezine Çayı'na kadar devam etti ve tüm belediye personeli, sahilden, refüjlerden, yeşil alanlardan ve liman içinden poşetler dolusu çöp topladı ve çöpleri toplama aracına aktardı.

Kampanyaya araç parkına yeni katılan yol süpürme aracı ile Turizm Derneği Başkanı Muharrem Sıvar da destek verdi.

Abana Belediye Başkanı Rıdvan Oyar, Abana Belediyesi personelinin katıldığı bir kampanyada ilçede geniş çaplı temizlik çalışması yaptıklarını söyledi. Çevreyi daha temiz tutabilmek için yaptıkları temizlik ile örnek bir çalışmaya imza attıklarını belirten Oyar, "Ortaya çıkan manzara gösterdi ki, ne yazık ki çevre temizliği konusuna gereken özen gösterilmedi ve çöpler gelişi güzel doğaya atıldı. Temiz bir Abana için tüm halkımızın gereken hassasiyeti göstermesini bekliyoruz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Personeli Elleriyle İlçeyi Temizledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement