Besni İlçe Kaymakamı Kaya'dan, Başçobanlar'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

Besni İlçe Kaymakamı Kaya'dan, Başçobanlar'a Teşekkür Plaketi

Besni İlçe Kaymakamı Kaya\'dan, Başçobanlar\'a Teşekkür Plaketi

Adıyaman’ın Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya tarafından eğitimde kurumsal ve fiziki kapasitenin iyileştirilmesine katkı sağlayan EKESAN Başçobanlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başçobanlar’a teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

24.12.2015 17:53

Adıyaman'ın Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya tarafından eğitimde kurumsal ve fiziki kapasitenin iyileştirilmesine katkı sağlayan EKESAN Başçobanlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Başçobanlar'a teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi.

Düzenlenen plaket töreninde konuşan Besni İlçe Kaymakamı Çağlayan Kaya, Besni'de eğitim seviyesinin yükseltilmesi ve eğitim kurumlarının fiziki şartlarının düzeltilmesinde hayırseverlerin büyük katkısı olduğunu, hayırseverler sayesinde Besni'nin eğitim yatırımlarında önde olduğunu ve eğitime yapılan yatırımın ve verilen desteğe dikkat çekti.

Kaymakam Kaya, "EKESAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Başçobanlar A.Ş. sahibi Mehmet Başçobanlar okullarımız başta olmak üzere diğer kurumlarımızın da kurumsal kapasitesinin arttırılmasında büyük rol oynamıştır. Kendilerine göstermiş olduğu desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Besni'nin genlerinde olan müteşebbis yatırımcı hüviyetinin çocuklarımıza da yansıyarak ülkemize büyük atılımlar yapacak değerli insanlar yetişmesini temenni ediyorum. Yapılan çalışmaların artarak devam etmesini diliyorum. Besni'de özellikle eğitim başta olmak üzere her türlü hayırdan kaçınmayan hayırseverlerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Başçobanlar A.Ş. sahibi Mehmet Başçobanlar ise, "İlçe Kaymakamımıza bu anlamlı belge ve plaketten dolayı şahsım ve şirketim adına teşekkür ediyorum. Bizler bu dünyada faniyiz. Bizlerin yüreklerde yaşaması tamamen buna bağlı. Kaymakam Beyin eğitime olan yaklaşımı ve duyarlılığı karşısında bizler de EKESAN olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Besni İlçe Kaymakamı Kaya'dan, Başçobanlar'a Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement