Beylikdüzü Emekliler Lokali'ne Kütüphane Kazandırıldı - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü Emekliler Lokali'ne Kütüphane Kazandırıldı

Beylikdüzü Emekliler Lokali\'ne Kütüphane Kazandırıldı

Beylikdüzü Belediyesi, Emekliler Lokali'ne 2 bin dolayında kitabın yer aldığı bir kütüphane kazandırdı.
Beylikdüzü Belediyesi sosyal belediyecilikte çıtayı gün geçtikçe yükseltiyor.

22.11.2013 19:10

Beylikdüzü Belediyesi, Emekliler Lokali'ne 2 bin dolayında kitabın yer aldığı bir kütüphane kazandırdı.

Beylikdüzü Belediyesi sosyal belediyecilikte çıtayı gün geçtikçe yükseltiyor. Yaşlısından, gencine toplumun bütün kesimlerini kucaklayan Beylikdüzü Belediyesi Emekliler Lokali'nde kütüphane oluşturdu. 2 bin dolayında kitabın yer aldığı kütüphanenin açılışına Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Belediye Başkan Yardımcısı Av. Ercan Ay, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Başkan Uzun okumanın önemine değinerek, "Millet olarak çok okuyan bir millet değiliz; okuma alışkanlığı edinmemiz gerekiyor biz bu konuda çeşitli okuma günleri okuma saatleri planlıyor değişik etkinlikler yapıyoruz" dedi.

Belediye olarak kitaba ve kütüphane hizmetlerine değer verdiklerinin de altını çizen Başkan Uzun, Beylikdüzü Kültür Merkezi'nde yer alan 1 merkez kütüphanesi ve okullarda ise 3 şube kütüphanesi olduğunu belirterek, yeni açılan ile toplam 5 kütüphaneye sahip olduklarını söyledi.

Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol ise hizmetlerinden dolayı Başkan Uzun'a teşekkür ederek, "Kitapsız yaşam kör sağır dilsiz yaşama benzer" dedi.

Emekliler Lokali müdavimleri de lokallerine bir kütüphane kurarak, vatandaşların kitap okumasına vesile olan Başkan Uzun'a teşekkür etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü Emekliler Lokali'ne Kütüphane Kazandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement