Beylikdüzü'nde yıllardır çözülemeyen trafik, çileye dönüştü - Son Dakika
Yerel

Beylikdüzü'nde yıllardır çözülemeyen trafik, çileye dönüştü

Beylikdüzü'nde yıllardır çözülemeyen trafik, çileye dönüştü Beylikdüzü'nde Kavaklı Eğitim Vadisi Bulvarı'nda özellikle sabah ve akşam işe geliş gidiş saatlerinde oluşan yoğun trafik, vatandaşlar için çileye dönüştü.

19.10.2022 09:39  Güncelleme: 09:56

Beylikdüzü'nde yıllardır çözülemeyen trafik, çileye dönüştü

İSTANBUL - Beylikdüzü'nde Kavaklı Eğitim Vadisi Bulvarı'nda özellikle sabah ve akşam işe geliş gidiş saatlerinde oluşan yoğun trafik, vatandaşlar için çileye dönüştü. Yoğun trafik drone ile havadan da görüntülendi.

Kavaklı, Dereağzı, Sahil Mahallesi ve Yakuplu bölgesinde vatandaşların yoğun olarak kullandığı Eğitim Vadisi Bulvarı Kavşağı'nda yıllardır oluşan yoğun trafik vatandaşları canından bezdirdi. Belediye tarafından mesaiye başlangıç ve mesai bitiş saatlerinde zabıta trafik ile önlem alınmaya çalışılsa da bölgede kilitlenen trafiğe bir türlü çare bulunamadı. Okulların da olduğu bölgede pandemi sonrasında özellikle yeni konut yapılaşmalarının artmasıyla nüfusun yoğunlaşmasıyla trafik sorunu ise git gide artıyor. Vatandaş sorunlu olarak isimlendirilen kavşaktaki sorunun ise bir an önce çözülmesini istiyor.

Trafik sebebiyle dersine geç kalam öğrenci Semanur Topuz,"Bizim evimiz uzakta gelmemiz uzun sürüyor. Buradaki trafik ise bir, bir buçuk saat sürüyor. Gelmemiz zor oluyor zaten bir de durakta bekliyoruz. Okul çıkışında da kilitleniyor trafik. 8.45'te dersim hep böyle geç kalıyorum"dedi.

Trafikten dert yanan bir diğer vatandaş Ekrem Bağlı ise, "Kavaklı'da oturuyorum. İşe gitmek için bu yolu kullanıyoruz. Trafik oluyor sürekli. Belediyeye şubelerine seslenişte bulunduk ama bir cevap alamıyoruz bu esaret yarım saat bir saat boyunca devam ediyor. 3 yıldır var bu sorun" diye konuştu.

Beylikdüzü\'nde yıllardır çözülemeyen trafik, çileye dönüştü
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Beylikdüzü'nde yıllardır çözülemeyen trafik, çileye dönüştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement