Bilek Güreşinde Avrupa Şampiyonu Olan Gülistan Korkmaz, Rektör Güvenç'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bilek Güreşinde Avrupa Şampiyonu Olan Gülistan Korkmaz, Rektör Güvenç'i Ziyaret Etti

Bilek Güreşinde Avrupa Şampiyonu Olan Gülistan Korkmaz, Rektör Güvenç\'i Ziyaret Etti

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Spor Kulübü sporcusu ve Avrupa Bilek Güreşi şampiyonu olan Gülistan Korkmaz, Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç’i makamında ziyaret etti.

09.08.2016 15:03

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Spor Kulübü sporcusu ve Avrupa Bilek Güreşi şampiyonu olan Gülistan Korkmaz, Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç'i makamında ziyaret etti.

Mayıs ayında Romanya'nın Bükreş kentinde düzenlenen Avrupa Bilek Güreşi Şampiyonası'nda 1. olan Gülistan Korkmaz, Ekim ayında yapılacak olan dünya şampiyonası öncesi Rektör Güvenç'e yapılan hazırlıklar ve çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. 7 Aralık Üniversitesi yeni yayınlanan gelişim kataloğunda Gülistan Korkmaz'ın başarılarına yer verdiklerini belirten Rektör Güvenç, "Gerek Avrupa gerekse de dünya şampiyonalarında çeşitli ödüller kazanarak hem Kilis'i hem de üniversitemizi en iyi şekilde temsil eden Gülistan'ı başarılarından dolayı kutluyorum. Ekim ayında yapılacak olan dünya şampiyonasında önemli bir başarı elde edeceğine gönülden inanıyor ve kendisine bol şans diliyorum" şeklinde konuştu. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilek Güreşinde Avrupa Şampiyonu Olan Gülistan Korkmaz, Rektör Güvenç'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement