Bilgi Evi Öğrencilerinden Başkan Özden'e Çiçekli Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Bilgi Evi Öğrencilerinden Başkan Özden'e Çiçekli Teşekkür

Bilgi Evi Öğrencilerinden Başkan Özden\'e Çiçekli Teşekkür

Bilgi Evi öğrencileri öğretmenleri ve aileleri ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ederek, eğitime ve kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

04.09.2012 10:17

Bilgi Evi öğrencileri öğretmenleri ve aileleri ile birlikte Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i makamında ziyaret ederek, eğitime ve kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

Çubuk Bilgi Evi müdürü Hasan Hüseyin Özdemir ve aileleriyle birlikte Başkan Özden'i makamında ziyaret eden Bilgi Evi öğrencileri, hedeflerindeki okulları kazanmanın mutluluğunu başkan amcalarıyla paylaştılar. Heyecanları ve mutlulukları gözlerinden okunan Bilgi Evi öğrencilerinden Merve Pınar Cihan, Başkan Özden'e çiçek takdim ederek teşekkür etti.

Öğrencilerin aileleriyle birlikte yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özden, eğitimin önemine vurgu yaparak, ikinci bir Bilgi Evini daha ilçeye kazandıracaklarının müjdesini verdi. Ülkelerin ve şehirlerin eğitim seviyelerinin yükselmesiyle paralel olarak geliştiğini ve büyüdüğünü ifade eden Başkan Özen, "Biz bir şehrin gelişmesinin ancak eğitim seviyesinin gelişmesiyle mümkün olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu nedenle göreve geldiğimiz günden bu tara hep eğitime öncelik verdik. Belediyenin rutin faaliyetlerinin yanında eğitime, sosyal ve kültürel faaliyetlere de ağrılık verdik. İlçemizde ilk olarak açtığımız Bilgi Evi de bu amaçla yaptığımız faaliyetlerimizden birisidir. Yaklaşık 2 yıl önce açtığımız bilgi evinin meyvesi olan sizlerin başarısını bugün gördük. Önümüzdeki dönemde 2. Bilgi Evini de Atatürk ve Barbaros Mahallelerinin yakınında bir yere açacağız. Buradan da bunun müjdesini verelim" dedi.

Bilgi evinde yüzde 95'lik bir başarı elde ettiklerini ve bu başarının kendilerine en büyük teşekkür olduğunun altını çizen Başkan Özden, öğrenci velilerine yönelik 'Çubuk Bilgi Evi'nden memnun musunuz?' diye sordu.

Öğrenci velilerinden Zeynep Sarıkoç ise, "Biz memnunuz, başkanım teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin başarısından ve hocalarımızdan çok memnunuz. Allah sizden razı olsun. Kızımın arkadaşlarından özel dershanelere gidenler var, onlar bizim kadar memnun değiller. Bilgi evinden bir tane daha açılırsa çok iyi olur" diye konuştu.

Daha önce hiç dershaneye gitmeyen öğrencilerin yoğunlukta olduğu bir öğrenci portföyü ile eğitim verdiklerini söyleyen Çubuk Bilgi Evi Müdürü Hasan Hüseyin Özdemir, bu nedenle yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve sonucunda da başarıyı yakaladıklarını belirterek, "Son zamanlarda yoğun bir tempoda çalıştık. 20 günde 30 deneme çözüldü. Bu denemelerden sonra çocuklarda daha fazla ilerleme oldu. Öğrencilerimize bilgi evinde Türkçe, matematik, İngilizce, fen bilgisi ve sosyal bilgiler dersleri ağırlıklı olarak verdik. Yoğun çalışmanın sonucunda 170 öğrenciden 158 tanesi takdir-teşekkür alırken, 12 öğrencimizde zayıflarını düzeltti" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bilgi Evi Öğrencilerinden Başkan Özden'e Çiçekli Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement