Bitlis'ten Erzurum'a 51 Sporcu Gidecek - Son Dakika
Yerel

Bitlis'ten Erzurum'a 51 Sporcu Gidecek

Bitlis\'ten Erzurum\'a 51 Sporcu Gidecek

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Erzurum'da yapılacak olan 7'nci GAP Oyunları'na 51 sporcu ile katılacaklarını söyledi.

21.06.2012 14:33

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Erzurum'da yapılacak olan 7'nci GAP Oyunları'na 51 sporcu ile katılacaklarını söyledi.

Güven, 22 ilin katılacağı 7'nci GAP Oyunları'ndan çok iyi dereceler beklediklerini ifade ederek, sporcuları derece aldıkları takdirde cumhuriyet altını ile ödüllendireceklerini belirtti. Muzaffer Güven, "27 Haziran ile 4 Temmuz tarihleri arasında Erzurum'da düzenlenecek olan 7'nci GAP Oyunları'na güreş, judo, basketbol, voleybol, masa tenisi, badminton ve atletizm dallarında 51 sporcu ve 7 antrenör ile katılacağız. Ben eminim ki sporcularımız buradan iyi derecelerle dönecekler. Ayrıca derece yapan sporcularımızı cumhuriyet altını ile ödüllendireceğiz" diye konuştu.

Muzaffer Güven, 28 Haziran'da İl Spor Merkezleri'nin açılacağını da ifade ederek, yetiştirme yurdundaki çocuklara yönelik projeler de uyguladıklarını kaydetti. Güven, "Ayrıca yaz Kur'an kurslarına giden çocuklar, İl Müftülüğü ile yaptığımız protokol kapsamında sporla tanışacaklar. Bu konuda koordinatör tayini yaptık. Protokol gereği çocukların İl Spor Merkezleri'ne kayıtları yapılacak. Camilerin müsait olan yerlerinde çocuklara spor eğitimi verilerek kente bir ilki yapacağız. Yetiştirme yurdundaki çocuklara yönelik de projelerimiz bulunuyor. Yaz tatilinde bu çocuklar için sportif faaliyetler gerçekleştireceğiz. Bununla ilgili çalışmalar da devam ediyor. Ayrıca vakıf ve derneklerin kurduğu okuma evlerindeki çocukları da sportif faaliyetlere katacağız" diye konuştu.

Muzaffer Güven, daha sonra Erzurum'da düzenlenecek olan 7'nci GAP Oyunları'na gidecek olan sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bitlis'ten Erzurum'a 51 Sporcu Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement