Bodrum AK Parti'den Konacıkspor'a Ödül - Son Dakika
Yerel

Bodrum AK Parti'den Konacıkspor'a Ödül

Bodrum AK Parti\'den Konacıkspor\'a Ödül

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Muğla 2.Amatör Lig'i namaglup şampiyon tamamlayan Kanacıkspor'u ödüllendirdi.

02.05.2012 17:36

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, Muğla 2. Amatör Lig'i namaglup şampiyon tamamlayan Kanacık spor'u ödüllendirdi.

Muğla 2. Amatör Lig'de namaglup olarak şampiyon olarak 1. Amatör Lig'e yükselme başarısı gösteren Konacıkspor, şampiyonluk kupasından önce Bodrum AK Parti tarafından ödülle sevindi. AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül'ün ev sahipliğinde gerçekleşen ödül törenine Konacıkspor kulübü yönetimi tam kadro katıldı.

Ödül töreninde konuşan Konacıkspor Kulüp Başkanı Mehmet Melengeç, "Kulübümüz 1998 yılında kurulan bir kulüp. 2008 yılında tescilinde sonra bu yıl en başarılı olduğu yıldır. Namaglüp olarak şampiyon oldu ve 2.inci amatör kümeden 1.inci amatör kümeye çıktı. Bu başarıda emeği olan yönetim kuruluna, hocaya, sporculara ve katılımı olan herkese teşekkür ederim. Yılmaz Başkan kulübümüze ilk kupasını vererek bizi onur verdi" dedi.

Kulüp Başkanı Melengeç, ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Algül'den Konacık' ta yapılması düşünülen kapalı spor salonu haricinde birde futbol sahası için yardım isteyerek, "Yılmaz başkanın sporcu kimliğini biliyoruz. Başkanı Konacıkspor'un antrenmanlarında sahada görmek istiyoruz" diye konuştu.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül ise, "Bu sene Bodrum'un senesi. Bodrum'un spor yılı diyebilirim. Bodrumspor'un başarısını hepimiz biliyoruz. Konacıkspor'un başarısını da AK Parti teşkilatı olarak yürekten kutluyorum. 35 gol atıp 5 gol yiyen namaglüp olarak ligi şampiyon bitirmişler ve bizi en çok mutlu eden hiç kırmızı kart görmeden centilmen bir şekilde ligi bitirdikleri için ayrıca tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Yılmaz Algül, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından hazırlanan kupayı Konacıkspor Kulüp Başkanı Mehmet Melengeç'e takdim etti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bodrum AK Parti'den Konacıkspor'a Ödül - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement