Bölgesel Amatör Lig 8. Grup - Son Dakika
Yerel

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup'ta mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin 4.haftasında sahasında konuk ettiği Afyon Emirdağspor'u 2-1 mağlup etti.

21.10.2012 17:58

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta mücadele eden Salihli Belediyespor, ligin 4. haftasında sahasında konuk ettiği Afyon Emirdağspor'u 2-1 mağlup etti.

Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Salihli Belediyespor, galibiyet serisine Afyon Emirdağspor ile devam etti. Ramiz Turan Stadyumu'nda Afyon Emirdağspor'u konuk eden Salihli Belediyespor, Şerif Ali ile sonuca gitti. Maçın 23. dakikasında Serhat'ın ara pası ile ceza sahasına giren Şerif Ali şık bir vuruşla toplu filelere bıraktı. 1-0. Karşılaşmanın 42. dakikasında konuk ekip Seray ile beraberliği yakaladı. Bu dakikada Ali'nin ceza sahasına yaptığı ortada topla buluşan Seray kaleci Onur'un hatasını affetmedi. 1-1. Maçın ilk yarısı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. İkinci yarının hemen başında 47. dakikada rakibine sert giren Yunus 2. sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bunu fırsat bilen Salihli Belediyespor, üst üste geliştirdiği ataklardan golle döndü. Maçın 63. dakikasında Stephan'in soldan ceza sahasına gönderdiği topa yükselen günün Başarılı ismi Şerif Ali kafa vuruşu ile kendisinin ve takımının 2. golünü atarak maçın skorunu belirledi. 2-1.

ŞERİF ALİ COŞTU

Geçtiğimiz hafta sahasında Afyonkarahisarspor'u konuk eden Salihli Belediyespor, bu maçtan 6-0 galip ayrılmıştı. Karşılaşmada 4 gol atan Şerif Ali, maçın yıldızı olmuştu. Şerif Ali, bu karşılaşmada da 2 gol atarak maçın skorunu belirleyen isim oldu.

SALİHLİ BELEDİYESPOR 10 PUANA YÜKSELDİ

Lige kendi evinde Manisa Belediyespor beraberliği ile başlayan Salihli Belediyespor, Çine Madranspor'u deplasmanda 3-1, kendi evinde Afyonkarahisarspor'u 6-0 ve Afyon Emirdağspor'u 2-1 yenerek puanını 10'a yükseltti ve şampiyonluk hedefini nağmağlup olarak sürdürmeye devam etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bölgesel Amatör Lig 8. Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement