Bolu'da Hedef Turizm - Son Dakika
Yerel

Bolu'da Hedef Turizm

Bolu\'da Hedef Turizm

Vali Zahteroğulları: "Bolu artık kabuğunu kırmalı, Türkiye ve dünyaya açılmalı"

05.03.2014 11:22

Bolu Valisi Ahmet Zahteroğulları, kentin artık kabuğunu kırması, Türkiye ve dünyaya açılması gerektiğini söyledi.

Bolu Ticaret ve Sanayi Odasının, Doğu Marmara Kalkınma Ajansınca Doğrudan Faaliyet Desteği Programı kapsamında desteklenen  "Bolu İli Sağlık Turizmi Ziyaretçilerini ve Yatırımcılarını Bekliyor" projesinin kapanış toplantısı yapıldı.

Vali Ahmet Zahteroğulları, yaptığı konuşmada,  sağlık turizmi konusunda Çek Cumhuriyeti'ndeki Karlovy Vary ismini duyurduğunu,  kentin dünyadaki tüm ünlülerin gittiği ve bildiği bir yer olduğunu söyledi.

Türkiye'nin neredeyse her yerinde termal su olduğunu anlatan Zahteroğulları, "Bizim avantajımız, kaynağa ve pazara yakınlıktır. Bizim ulaşım ve metropollere yakınlık gibi bir çok avantajımız var. Artık eyleme geçme, deyim yerindeyse helva yapma zamanıdır" diye konuştu.

Geçmiş dönemde de Bolu'da görev yaptığını ve yine aynı konuları konuştuklarını hatırlatan Zahteroğulları, şunları kaydetti:

"Bolu'da 10 yıl önce de bunlar bizim konuştuğumuz ve tartıştığımız konulardı. Artık harekete geçmeliyiz ve ulusal düzeyde çalışmalar yapmalıyız. Bolu artık kabuğunu kırıp, Türkiye ve dünyaya açılmalı.  Bunun için çok büyük bir heyecan duyuyorum. Ben üstüme düşen ne görev varsa yapmaya hazırım."

Toplantıya, Vali Yardımcısı Ömer Eru, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Türker Ateş, oda yönetimi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve yatırımcılar katıldı. - Bolu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bolu'da Hedef Turizm - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement