Bostanlıspor, Gençoğlu ile Anlaştı - Son Dakika
Yerel

Bostanlıspor, Gençoğlu ile Anlaştı

Bostanlıspor, Gençoğlu ile Anlaştı

Bostanlıspor Basketbol takımı sezon başında Pınar Karşıyaka'nın yardımcı antrenörlüğünden ayrılan Engin Gençoğlu ile anlaştı.1997-2005 Pınar Karşıyaka basketbol okulunda antrenörlüğe başlayan daha sonra, sırasıyla çeşitli kademe takımlarında...

19.09.2013 18:12

Bostanlıspor Basketbol takımı sezon başında Pınar Karşıyaka'nın yardımcı antrenörlüğünden ayrılan Engin Gençoğlu ile anlaştı.

1997-2005 Pınar Karşıyaka basketbol okulunda antrenörlüğe başlayan daha sonra, sırasıyla çeşitli kademe takımlarında çalıştırıp, A takıma kadar yükselen ve A Takımında da Halil Üner, Murat Didin, Ergin Ataman, Mete Bababoğlu, Ahmet Kandemir ve en son da geçen sezon Ufuk Sarıca ile çalışan Gençoğlu, Pınar Karşıyaka'nın dışında, Tirespor 2. Lig takımında başantrenörlük (2004-2005), Beşiktaş'ta Murat Didin ve Ergin Ataman'ın yardımcılığı, (2005-2008), Almanya'da (2008-2010) Frankfurt SKYliners, (2010-2012) Dusseldorf Giants takımlarında Murat Didin'in yardımcı antrenörlüğünü üstlendi.

Bu süre içinde, Pınar Karşıyaka ile Avrupa Kupası Finali, Murat Didin ile Eurocup final, Almanya Kupası 2. ve 3.lüğü başarılarını yakaladı.

Bostanlıspor Basketbol Şube Başkanı Altar Toker, Engin Gençoğlu'nun Karşıyakalı olması nedeniyle tercih edildiğini, göreve başladığını ve yardımcı antrenörlerinin birkaç gün içinde de belirleneceğini söyledi. Toker, genel menajerlik görevi için de Karşıyakalı bir isim üzerinde durduklarını, Levent Türknas'ın oluşumda yönetici olarak görev aldığını sözlerine ekledi. Toker transfere de başladıklarını belirtip, "Çok büyük sürprizlerimiz olacak. Bekleyin, görün" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bostanlıspor, Gençoğlu ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement