Bozdoğan Belediyespor Gökçukur Yaylası'nda Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Bozdoğan Belediyespor Gökçukur Yaylası'nda Sezona Hazırlanıyor

Bozdoğan Belediyespor Gökçukur Yaylası\'nda Sezona Hazırlanıyor

Aydın Amatör Süper Ligde iyi bir sezon geçirmek isteyen Bozdoğan Belediyespor, bayramdan sonraki lig çalışmaları için Kavaklıdere Gökçukur Yaylası'nda kampa başladı.

25.08.2012 12:08  Güncelleme: 12:12

Aydın Amatör Süper Ligde iyi bir sezon geçirmek isteyen Bozdoğan Belediyespor, bayramdan sonraki lig çalışmaları için Kavaklıdere Gökçukur Yaylası'nda kampa başladı.

10 günlük kampta kondisyon çalışmaları ile lige hazırlanacak olan Bozdoğan Belediyespor Kavaklıdere'de iki de hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor. 25 kişilik kafile ile Kavaklıdere Gökçukur yaylasında bulunan Bozdoğan Belediyespor dün akşamüzeri ilk idmanını yaptı. Düz koşu ve toplu çalışmalar ile devam eden idmanda futbolcular serin havada çalışma imkanı buldu.

Bozdoğan Belediyespor Genel Kaptanı Ersin Köse 10 günlük kampta kondisyon depolayacaklarını ifade etti. Köse; "Bayramdan önce 1. etap kamp programımızı kendi tesislerimizde tamamladık. Şimdi Gökçukur yaylasında 2. etap kampımıza başladık. Burada yüksek rakımda kondisyon depolayacağız. Genç bir kadromuz var. Yeni transferlerimiz takıma çabuk uyum sağladı. Gerekli bölgelere birkaç transfer daha yapmayı düşünüyoruz. Kampımızın faydalı olacağına inanıyorum. Kavaklıdere Gökçukur Yaylasında kamp yapmamızda bize yardımcı olan ve desteklerini esirgemeyen Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer'e ve Kavaklıdere Orman İşletme Müdürü Önder Sermet'e Bozdoğan Belediyespor Kulübü olarak teşekkür ediyoruz" dedi.

(İK)

25.08.2012 11: 38: 50

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bozdoğan Belediyespor Gökçukur Yaylası'nda Sezona Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement