Btp Adayı Akdağ'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Btp Adayı Akdağ'ın Seçim Çalışmaları

Btp Adayı Akdağ\'ın Seçim Çalışmaları

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, her zaman “Kilis’in sahibi yok” diye serzenişte bulunulduğunu ifade ederek, “Biz Kilis’e sahip olmaya geldik” dedi.

29.03.2014 10:05

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, her zaman "Kilis'in sahibi yok" diye serzenişte bulunulduğunu ifade ederek, "Biz Kilis'e sahip olmaya geldik" dedi.

Yerel bir radyoda katıldığı programda Mustafa Dobuoğlu'nun konuğu olan BTP Kilis Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Galip Akdağ, Kilislilere seslendi. Akdağ, her zaman "Kilis'in sahibi yok" diye serzenişte bulunulduğunu ifade ederek, "Biz Kilis'e sahip olmaya geldik. Ben Kilis'e sahip olmaya varım. Halkımız, bize olan güvenlerini sarsmayacağımdan emin olsunlar. Eğer Kilis halkı bu defa bize sahip çıkarsa, ben her güzelliği onlara yaşatmaya söz veriyorum" diye konuştu.

Konut projesi, üzüm ve zeytinin değerlendirilmesi, sinema ve tiyatro salonu kurulması, belediye işletmeleri ile yeni iş sahalarının açılması gibi birçok projesini ayrıntılı bir şekilde dinleyicilerle paylaşan BTP Adayı Akdağ, "Kilisliler bize rey kullanırlarsa bunun maddi ve manevi karşılığını göreceklerdir" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Btp Adayı Akdağ'ın Seçim Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement