Burkay'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Burkay'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Burkay\'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk'a hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

23.05.2013 16:23

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı İbrahim Burkay ve Meclis Başkanı Remzi Topuk'a hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

Burkay ve Topuk, Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Bursa Şubesi, TOBB Bursa Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları, Diyarbakırlılar Derneği, BALKANSİAD, BARSİAD ve PERDER yöneticilerini kabul etti.

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, seçimlerin demokratik bir ortamda ve centilmence gerçekleştiğini kaydederek, "Seçim sürecinde ifade ettiğimiz gibi üyelerimiz oy veren değil yön veren olmayı tercih ettiler. Bir önceki seçimlere göre katılımın yüzde 50'ye yakın artış kaydetmesi odayı sahiplenme isteğinin göstergesidir. Bizi ziyaret eden bütün kişi, kurum ve sivil örgütleriyle zaman içerisinde iş birliği yapacağız" diye konuştu.

Bursa Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, TÜMSİAD Başkanı Cemal Balabanoğlu, TOBB Bursa Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Murat Coşkunkan, Diyarbakırlılar Derneği Başkanı Şehmuz Sevinç, BALKANSİAD Başkanı Naci Şahin, BARSİAD Başkanı Arif Demirören, TOBB Bursa Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Örnek ve PERDER Başkanı Haşim Kılıç da, Burkay ve ekibine yeni görevlerinde başarı dileklerinde bulunarak, iş dünyasının en büyük çatı örgütü BTSO'nun yeni projelerinde destek vermeye hazır olduklarını ifade ettiler.

(MŞ)

23.05.2013 16: 12: 45

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burkay'a Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement