Bursa Çerkez Derneğinden Dündar'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Bursa Çerkez Derneğinden Dündar'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bursa Çerkez Derneğinden Dündar\'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Bursa Çerkez Kültür Derneği Başkanı Levent Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Dündar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

20.06.2014 15:01  Güncelleme: 15:12

Bursa Çerkez Kültür Derneği Başkanı Levent Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Turgut, Bursa'da, Çerkez kültürünü yaşatmak için kurulan derneklerinin tamamen kültürel faaliyetlere odaklandığını, Çerkez kültürünü Bursa'da yaşatıp gelecek nesillere aktarmanın gayreti içinde olduklarını kaydetti. Osmangazi'de üst üste ikinci kez belediye başkanı seçilen Dündar'ı tebrik eden Turgut, "Osmangazi'de, farklı kültürlerin bir arada yaşatılması için verdiği destek için sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Bursa Çerkez Kültür Derneği olarak belediyenin düzenleyeceği kültürel faaliyetlerde yer alarak Çerkez kültürünü tanıtıp yaşatmak istiyoruz. Başkanımızın, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da vereceği desteklere şimdiden teşekkür ediyorum" dedi.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da, Bursa'nın farklı etnik ve kültürden insanların bir arada kardeşçe yaşadığı bir şehir olduğunu söyledi. Bu mozaiğin bir parçası olan Bursa'daki Çerkezlerin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade eden Dündar, "Belediye olarak, etnik ve siyasi kimlik ayrımı gözetmeksizin, bütün insanlara eşit mesafedeyiz. Bu farklılıklar bizim en büyük zenginliğimiz. Bu kültürel zenginliğin yaşatılması için bundan sonra da desteğimiz sürecektir" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Çerkez Derneğinden Dündar'a Hayırlı Olsun Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement