Bursagaz'da Bowling Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Bursagaz'da Bowling Heyecanı

Bursagaz\'da Bowling Heyecanı

Alman enerji devlerinden EWE AG’nin ana hissedarı olduğu Bursagaz’ın çalışanları için düzenlediği Bowling Turnuvası kıyasıya rekabete sahne oldu.

24.12.2013 12:59

Alman enerji devlerinden EWE AG'nin ana hissedarı olduğu Bursagaz'ın çalışanları için düzenlediği Bowling Turnuvası kıyasıya rekabete sahne oldu.

Bursagaz'ın sektöründe başarılı bir kurum olması için çalışan Bursagaz personeli, bu kez birinci olabilmek için birbirleri ile yarıştı. Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı turnuvada Gonk Takımı 3'üncü olurken, 2'incilik ödülüne de Yapım Kontrol 1 takımı sahip oldu. Turnuva boyunca Carrefour Cosmic Bowling Magic World Salonunu mücadeleleri ile sallayan Tesisatgücü takımı 1'incilik ödülünü Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola'nın elinden aldı. Ayrıca turnuvada Mesut Ordu en iyi erkek oyuncu ödülünü alırken, Fatma Dursun ise en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı. Kazananlara kupa ve madalyanın yanı sıra altın hediye edildi.

Turnuvaya katılan takımlarla hatıra fotoğrafı çektiren Ahmet Hakan Tola, dereceye giren takımları tebrik etti. Tola, çalışanların birbirleri ile iletişimini kuvvetlendirmek ve farklı birimlerde görev yapan personel ile kaynaşmalarını sağlamak için böylesi faaliyetlerin yapılması gerektiğini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursagaz'da Bowling Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement