Büyükşehir Kağıtspor Olimpiyatlara Nurdan'la Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Kağıtspor Olimpiyatlara Nurdan'la Başlıyor

Büyükşehir Kağıtspor Olimpiyatlara Nurdan\'la Başlıyor

Londra Olimpiyatları'na bu yıl dokuz sporcuyla katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, olimpiyatlarda ilk müsabakasına Halter'de Nurdan Karagöz ile çıkıyor.

27.07.2012 14:27

Londra Olimpiyatları'na bu yıl dokuz sporcuyla katılan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, olimpiyatlarda ilk müsabakasına Halter'de Nurdan Karagöz ile çıkıyor.

Bu yıl yapılan 2012 Londra Olimpiyatları'na, kulüpler düzeyinde dokuz sporcu göndererek adeta rekora imza atan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, Londra'daki ilk sınavına Bayanlar Halter branşında Nurdan Karagöz ile çıkıyor. Londra Olimpiyatları'na Halter'de Sibel Şimşek, Aylin Daşdelen, Nurdan Karagöz, Boks'ta Fatih Keleş, Selçuk Eker, Engeli Halterde Turan Mutlu, Özlem Becerikli, Görme Engelli Judoda Murat Baştuğ, Paralimpik Masa Tenisi branşında ise Neslihan Kavas ile Olimpiyat sınavı verecek olan mavi beyazlılarda hedef olimpiyatlarda en çok madalya toplayan kulüp olmak.

28 Temmuz Cumartesi günü 48 Kiloda podyuma çıkacak olan Dünya üçüncüsü, Avrupa ikincisi sporcu Nurdan Karagöz saat 15.30'da ilk sınavını verecek. Form grafiği yüksek olan milli haltercinin podyumda derece yapması beklenirken, müsabaka öncesi Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun olimpik sporcuları tek tek arayarak olimpiyat öncesi başarı dileklerinde bulunduğu öğrenildi.

Nurdan Karagöz'ün ardından 29 Temmuz Pazar günü yine halterde Dünya ikincisi, Avrupa şampiyonu 53 kiloda milli halterci Aylin Daşdelen saat 12.30'da ilk sınavını verecek. Aynı gün Boks'ta ise Avrupa şampiyonu Fatih Keleş 60 kiloda saat 13.30'da ilk müsabakasında ringe çıkacak. 30 Temmuz Pazartesi günü bir başka boksör Selçuk Eker ise saat 13.30'da ilk maçına çıkacak. 31 Temmuz Salı günü ise Dünya ikincisi, Avrupa şampiyonu sporcu Sibel Şimşek 63 kiloda podyuma çıkacak.

(UU)

27.07.2012 14: 07: 41

TSI

NNNN - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Kağıtspor Olimpiyatlara Nurdan'la Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement