Büyükşehir Yasta - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Yasta

Büyükşehir Yasta

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

03.05.2012 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Çeşitli yerlerde uzun yıllar vali yardımcılığı ve kaymakamlık görevlerinde bulunan İsmail Hakkı Develi, 26 Mart 2012 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Genel Sekreter olarak göreve başladı.

59 yaşında iki çocuk babası Develi, bu sabah saat 06.30'da Süleyman Demirel Bulvarı Palmiye Sitesi evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İsmail Hakkı Develi için bugün saat 15.30'da Yeni Valilik önünde tören düzenlenecek. İkindi namazını müteakip Asri Mezarlığı'nda düzenlenecek törenden sonra İsmail Hakkı Develi'nin naaşı karayoluyla doğum yeri olan Sivas'a götürülecek. Develi, Sivas'ta toprağa verilecek.

DEVELİ KİMDİR?

İsmail Hakkı Develi 1953 yılında Sivas'ta doğdu. İlk ve orta öğretiminin ardından 1976-77 öğrenim döneminde Ankara Üniversitesi Siyasal Bilimler fakültesinden mezun oldu. Sivas Maiyet Memurluğu, Çamardı Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, Pervari Kaymakamlığı, Çerkeş Kaymakamlığı, Van Vali Yardımcılığı, Bolvadin Kaymakamlığı, Gazipaşa Kaymakamlığı, Çınarcık Kaymakamlığı, Samsun Vali Yardımcılığı, Salihli ve Seyhan Kaymakamlığı ve Adana Vali Yardımcılığı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak görev yaptıktan sonra tekrar Seyhan Kaymakamı olarak göreve başladı. 26 Mart 2012 tarihinde Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterlik görevine başlayan Develi, evli ve biri kız, biri erkek iki çocuk babasıdır. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Yasta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement