Bakan Işıkhan, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Bakan Işıkhan, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti

Bakan Işıkhan, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti
30.01.2026 18:15  Güncelleme: 18:20

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ordu’ya yaptığı ziyaret kapsamında Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile görüştü ve Şeref Defteri'ni imzaladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Çeşitli program ve toplantılara katılmak üzere Ordu'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Ordu Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti. Bakan Işıkhan, Büyükşehir Belediyesi önünde Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler tarafından karşılandı. Başkan Güler ile birlikte Belediye fuaye alanını gezen Bakan Işıkhan, Ordu Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Belediye Şeref Defteri'ni imzaladı.

Şeref Defteri'nin imzalanmasının ardından Bakan Işıkhan'ı makamında ağırlayan Ordu Büyükşehir Belediyi Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'da hayata geçirilen yatırımlar hakkında kendisine bilgiler verdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bakan Işıkhan, Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti - Son Dakika


Advertisement