Çanakkale'de Jandarmadan Sürücülere Hediye - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de Jandarmadan Sürücülere Hediye

Çanakkale\'de Jandarmadan Sürücülere Hediye

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası ile Jandarmanın kuruluşunun 175’ inci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma trafik ekipleri sürücülere çeşitli hediyeler dağıttı.

06.05.2014 10:09

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası ile Jandarmanın kuruluşunun 175' inci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı jandarma trafik ekipleri sürücülere çeşitli hediyeler dağıttı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığında görevli, Trafik Tim Komutanı Astsubay Murat DİLEK ile tim personeli Uzman Jandarma Ufuk KARA, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası ile Jandarmanın kuruluşunun 175' inci yıl kutlama etkinlikleri kapsamında, trafik uygulamasında kontrol için durdurdukları sürücülere, üzerinde jandarma logosu bulunan "anahtarlık, ruhsat kabı ile asayiş ve trafik bilgilendirme broşürü" dağıtarak kutladılar. Çikolata ile kolonyada ikram eden jandarma personeli, sürücülere trafik kuralları hakkında uyarılarda bulunarak vatandaşların sempatisini kazandılar. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de Jandarmadan Sürücülere Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement