Çankaya Sokaklarına 3 Ayda 40 Bin Ton Asfalt - Son Dakika
Yerel

Çankaya Sokaklarına 3 Ayda 40 Bin Ton Asfalt

Çankaya Sokaklarına 3 Ayda 40 Bin Ton Asfalt

Çankaya Belediyesi, 2012 yılında asfalt sezonunun başladığı Mayıs ayından bu yana ilçenin sokaklarını yenilemede toplam 40 bin ton asfalt kullandı.

01.08.2012 16:04

Çankaya Belediyesi, 2012 yılında asfalt sezonunun başladığı Mayıs ayından bu yana ilçenin sokaklarını yenilemede toplam 40 bin ton asfalt kullandı.

Kapsamlı bir çalışma programı dahilinde tam kaplama, yama ve onarım çalışmalarını arazi tespitleri ve vatandaş şikayetlerine göre belirleyerek çalışmalarını yürüten ve bir mahalleye girdiğinde tüm sokakların asfalt ve kaldırım eksiklerini gidererek bölgeden ayrılan belediye ekipleri, Oğuzlar, Oran, Ş. Cengiz Karaca, Ş. Cevdet Özdemir, Mutlukent, M. Uluç, A. Öveçler, Keklikpınarı, Nasuh Akar, Ata, Ehlibeyt, Huzur, Malazgirt ve Y. Dikmen mahallelerinde kaplama çalışmalarını tamamladı. K. Esat, Ön Cebeci, Tınaztepe, Kavaklıdere, Topraklık, Kazım Özalp, İleri, İncesu, Arka Topraklık, Aziziye ve Kırkkonaklar mahallerini de programına alan Çankaya Belediyesi ekipleri, Ağustos ayı itibarı ile bu mahallelerdeki kaplama asfalt ihtiyacı olan sokaklarda çalışmalara başlayacak. 2012 yılında asfalt sezonunun başladığı Mayıs ayından bu yana ilçenin sokaklarını yenilemede toplam 40 bin ton asfalt kullanıldı.

Çankaya Belediyesi Ağustos ve Eylül aylarında asfalt çalışmalarına hız vererek, okulların açılışıyla birlikte tüm sokaklardaki asfalt problemini bitirmeyi hedefliyor. Caddelerde oluşan çukurlarda da onarım yapan ve halkın can güvenliği açısından sakınca teşkil eden caddelerdeki sorunları gidermek için seferber olan Çankaya Belediyesi ekipleri, yıl sonu itibariyle 150 bin ton asfalt dökerek altyapı kuruluşlarının oluşturduğu tahribatı da sona erdirmeyi hedefliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çankaya Sokaklarına 3 Ayda 40 Bin Ton Asfalt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement