Çaybaşı Düğün Salonu Gün Sayıyor - Son Dakika
Yerel

Çaybaşı Düğün Salonu Gün Sayıyor

Çaybaşı Düğün Salonu Gün Sayıyor

Torbalı Belediyesi, Çaybaşı Mahallesi'nde gündüzleri kafeterya, akşamları ise düğün salonu olarak hizmet verecek sosyal tesisin yapımını tamamladı.

31.12.2013 09:59

Torbalı Belediyesi, Çaybaşı Mahallesi'nde gündüzleri kafeterya, akşamları ise düğün salonu olarak hizmet verecek sosyal tesisin yapımını tamamladı. Bahçe düzenlemesi yapılan tesis, önümüzdeki haftalarda hizmete girecek. Daha önce düğün salonu bulunmayan mahallede, düğünler ya dışarıda ya da başka mahallelerde bulunan düğün salonlarında yapılıyordu. Bu eksikliği gören ve çalışma başlatan Torbalı Belediyesi, bölgeye 500 kişilik bir düğün salonu yapmak için kolları sıvamıştı. Bir süredir devam eden çalışmalar önceki günlerde tamamlandı.

5 BİN METREKARELİK SOSYAL TESİS

Düğün salonu ve kafeteryanın tamamlandığını belirten Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Şentürk, "Çaybaşı'da ikamet eden vatandaşlarımızın önemli bir eksiğini gidermek için elimizden geleni yaptık. Bölgeye önemli bir tesis kazandırdığımızı düşünüyorum. Hem düğün salonu, hem de kafeterya olarak hizmet verecek tesisimiz hizmete açıldığında, burada yaşayan vatandaşlarımız da çok beğenecek. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çaybaşı Düğün Salonu Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement