Çesob'dan Başkan Dinç'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çesob'dan Başkan Dinç'e Ziyaret

Çesob\'dan Başkan Dinç\'e Ziyaret

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ÇESOB) Başkanı Osman Karadeniz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret etti.26.Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret eden...

23.09.2013 18:33

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği (ÇESOB) Başkanı Osman Karadeniz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret etti.

26. Ahilik Haftası Etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı İrfan Dinç'i ziyaret eden ÇESOB Başkanı Osman Karadeniz, Ahilik Kültürü ile ilgili bilgiler vererek,Çankırı esnafının sıkıntılarının çözümü noktasında attığı adımlardan dolayı Başkan Dinç'e teşekkür etti.

Çankırı Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak kısıtlı bir bütçeye sahip olduklarını belirten Karadeniz, bu duruma rağmen Ahilik Kutlamalarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Belediye Başkanı İrfan Dinç de yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Esnaflarımızın sıkıntılarının çözümü noktasında yerel yönetim olarak üzerimize düşen görevi eksiksiz olarak yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Dinç, Ahi-Yaran kültürünün önemli bir tarihi miras olduğunu belirterek, "Bu kültür beklentisi olmadan bu güne kadar yaşatılan bir kültürdür. Bu kültürün sosyal yaşamımıza katkısı büyüktür. Hamd olsun ki böyle bir kültürün parçasıyız" diye konuştu. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çesob'dan Başkan Dinç'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement