Ceylanpınarlı Çocuklar Fenerbahçe Antrenmanında - Son Dakika
Yerel

Ceylanpınarlı Çocuklar Fenerbahçe Antrenmanında

Ceylanpınarlı Çocuklar Fenerbahçe Antrenmanında

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Fenerbahçe Spor Futbol Okulunda eğitim gören minik futbolcular, İstanbul’a giderek Fenerbahçeli futbolcularla birlikte antrenmana çıktı.

23.09.2015 15:32

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bulunan Fenerbahçe Spor Futbol Okulunda eğitim gören minik futbolcular, İstanbul'a giderek Fenerbahçeli futbolcularla birlikte antrenmana çıktı.

Fenerbahçe antrenmanına giden 10 yaşındaki Nihat Ateş ve 11 yaşındaki Fatih Aydın isimli Ceylanpınarlı çocuklar, Fenerbahçe'nin altyapı antrenmanlarına, hocaları Abdurrahman Çelik ile beraber katıldı. Fenerbahçe'nin altyapısına kazandırmak istediği yeteneklerden Nihat Ateş, başarılı olup altyapı hocalarının dikkatini çekmeyi başardı. Yaşının küçük olmasından dolayı genç futbolcunun değerlendirilmediğini fakat seneye Nihat'ı değerlendireceklerini açıklayan okul antrenörleri, Nihat Ateş'i seneye kadroya ekleyeceklerini ifade etti.

Ceylanpınar Fenerbahçe Futbol Okulu Antrenörü Abdurrahman Çelik yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki bir yıl süre zarfında yine Ceylanpınar Fenerbahçe Futbol Okulunda antrenmanlarına devam edeceğiz. Nihat Ateş gibi birçok miniğimizi sağlık, kültür ve genel anlamda, her yönüyle, kişilik gelişimlerini daha da ileriye taşıma adına, Ceylanpınar'dan daha nice çocuğumuzun başarılı olacağına inanıyorum. Ceylanpınar'ın geçirmiş olduğu bu zor dönemde böylesine güzel haberlerin inşallah devamı gelecek" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ceylanpınarlı Çocuklar Fenerbahçe Antrenmanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement