Çgc'den Tıp Fakültesi Dekanı Özcengiz'e Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çgc'den Tıp Fakültesi Dekanı Özcengiz'e Ziyaret

Çgc\'den Tıp Fakültesi Dekanı Özcengiz\'e Ziyaret

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Dilek Özcengiz'i ziyaret etti.

20.06.2013 15:11

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti (ÇGC) Başkanı Cafer Esendemir ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz'i ziyaret etti.

ÇGC Başkanı Esendemir, ziyarette, dekanlık görevine geçtiğimiz aylarda atanan Özcengiz'e yeni görevinde başarılar diledi. Özcengiz'in, başarılı bir öğretim üyesi olduğunu ve daha önceki çalışmalarını taktirle karşıladıklarını belirten Esendemir, "Özcengiz'in aynı başarıyı yeni atandığı dekanlık görevinde de sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. ÇGC olarak çalışmaları sırasında Özcengiz'in yanında olacağız" dedi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Özcengiz de, uzun yıllardır fakültede öğretim üyesi olarak görev aldığını ifade ederek, atandığı yeni görevinde fakültenin var olan tanınabilirliliğini daha da ileri seviyelere götürme yönünde çalışmalar yapacaklarını bildirdi.

Özcengiz, ÇGC Başkanı Esendemir ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, fakülte olarak yapacakları çalışmalarda ÇGC ile işbirliği içerisinde olacaklarını kaydetti.

Ziyarete ÇGC Mali Sekreteri Özcan Aladağ, yönetim kurulu üyeleri Basri Baş, Durmuş Ali Başkan ile Mustafa Özke de katıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çgc'den Tıp Fakültesi Dekanı Özcengiz'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement