CHP İl Yönetimi Görevden Alındı Yeni Başkan Şeref Han - Son Dakika
Yerel

CHP İl Yönetimi Görevden Alındı Yeni Başkan Şeref Han

CHP İl Yönetimi Görevden Alındı Yeni Başkan Şeref Han

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl yönetimi Parti MYK kararı gereği görevden alındı.

08.05.2014 17:50

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl yönetimi Parti MYK kararı gereği görevden alındı. CHP İl Başkanlığına partinin Kütahya milletvekili adayı Avukat Şeref Han atandı.

İl Başkanı Şereh Han parti binasında düzenlediği basın toplantısında, geçici yönetimi en kısa sürede oluşturacağını ve 45 gün içinde de tüzük gereği kongreye gideceklerini ifade etti.

Şeref Han Parti Merkez Karar Yürütme Kurulunda yapılan görüşmeler neticesinde ülke genelinde ve özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2015 yılında yapılacak olan genel seçimlerde CHP'nin parti politikalarının belirlenmesi ve uygulanması için parti teşkilatlarının daha çok harekete geçirilmesi sebebiyle kan değişikliğine gidildiğini söyledi. Han " bu değişiklikler çerçevesinde Kütahya'da da partili arkadaşlarımızın arasında kendi bilgi ve görüşleri doğrultusunda bazı görev değişikliklere gidilmiştir. Bu anlamda bugüne kadar partimize il başkanı olarak görev vermiş Mehmet Akif Gün yapılan görüşmeler neticesinde il yönetiminin tamamıyla birlikte onun yerine benim atamam yapılmıştır" diye konuştu.

Kendisine verilen görevden kaçma imkanının olmadığını ve geçmişinde de partisi ve ülkesi adına verilen hiçbir görevden kaçmadığını anlatan Han, " Kütahya CHP il başkanlığı tek başına yapılacak bir iş olmadığı gibi tek başına yapmanın doğru olmadığını da düşünüyorum. Kütahyalının sıkıntıları var. Kütahya'nın her noktasına yeniden ayak basacağız. Kütahya'nın iş sıkıntısı var, Kütahya'nın ekmek sıkıntısı var, ulaşım sıkıntısı var. Kütahya'nın sürekli olarak iktidara verdiği desteğin asla alamadığı yatırım sıkıntısı var. Doğru ve hak aranacaksa benim kadar Kütahyalılarında sorumluluğu var. Birlikte hakkımızı aramamız gerekiyor. Ben geçiciyim, benden öncekilerde geçiciydi ancak Cumhuriyet hepimizin omuzları üzerinde yükselecektir" ifadelerini kullandı. (HD-EFE - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP İl Yönetimi Görevden Alındı Yeni Başkan Şeref Han - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement