CHP'li Kadınlar Yeni Başkanlarını Seçti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Kadınlar Yeni Başkanlarını Seçti

CHP\'li Kadınlar Yeni Başkanlarını Seçti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selendi İlçe Kadın Kolları’nın Kongresi partinin ilçe teşkilatında yapıldı.

10.12.2015 15:19

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Selendi İlçe Kadın Kolları'nın Kongresi partinin ilçe teşkilatında yapıldı. Mevcut başkan Birgül Dilik'in CHP İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine seçilmesi nedeniyle tekrar aday olmadığı kongrede seçime tek liste giren Gonca Uzun CHP Kadın Kolları İlçe Başkanı seçildi.

Parti Lokalinde gerçekleştirilen Kongreye CHP Selendi ilçe Başkanı Adem Korkmaz ve Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Selendi Kadın Kolları Başkanı Seher Yiğit ve yönetimi ile CHP'li üyeler katıldı. Kongrenin açılış konuşmasını gerçekleştiren eski Başkan Birgül Dilik, "Cumhuriyet Halk Partisi'nin cefakar, vefakar, fedakar kadınları, CHP'li olmak onurdur, sorumluluk almaktır, görev üstlenmektir. Kadın olmak zordur. Her zorluğun üstesinden gelen siz değerli arkadaşlarımın, Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar yapmayı da başaracağını biliyorum ve inanıyorum." dedi. Konuşmaların ardından, seçime gidildi. Kongre de Kullanılan 20 oyun tamamını alan Gonca Uzun CHP Selendi ilçe Kadın Kollarının yeni başkanı seçildi.

Seçimin ardından teşekkür konuşması yapan Gonca Uzun, "Kongremizin, bizlerin bir koltuk yarışı değil, hizmet mücadelesinin başlangıcı olarak görülmesi en büyük temennimdir. Her birimiz Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında daha güzel yaşanası bir ülke umuduyla seçildik. Katılımcılara teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Cumhuriyet Halk Partisi Selendi İlçe Başkanı Adem Korkmaz ile Birgül Dilik yeni seçilen Başkan Gonca Uzun'a başarılar dilerken, Gonca Uzun Başkanlığında oluşan yeni yönetimde şu isimler yer aldı: " Fatma Erol, Songül Özkan, Fadime Ercan, Yıldız Kara, Zeynep Sağ, Ayşe Ertuğrul ve Fadime Aktaş." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Kadınlar Yeni Başkanlarını Seçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement