CHP'li Meclis Üyeleri İl Başkanı Çuhadar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Meclis Üyeleri İl Başkanı Çuhadar'ı Ziyaret Etti

CHP\'li Meclis Üyeleri İl Başkanı Çuhadar\'ı Ziyaret Etti

Tepebaşı Belediyesi meclis üyeleri, yeni görevine seçilen CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar'ı makamında ziyaret ettiler.

20.07.2013 17:13

Tepebaşı Belediyesi meclis üyeleri, yeni görevine seçilen CHP İl Başkanı Nihat Çuhadar'ı makamında ziyaret ettiler.

Erman Gölet'in, Odunpazarı Belediyesi başkan aday adaylığı için İl Başkanlığı görevinden istifa etmesi sonrası bu göreve seçilen Nihat Çuhadar'ın hafta sonu ziyaretçileri, CHP'nin Tepebaşı Belediyesi meclis üyeleri oldu. Meclis üyeleri adına konuşan Erdal Caferoğlu, Çuhadar'ı kutlamak ve başarılar dileğinde bulunmak için ziyarette ettiklerini dile getirerek, geçmişte oluşan kırgınlıkların artık geride kalması gerektiğini söyledi. Ülke için önümüzde önemli bir süreç olduğunu belirten Erdal Caferoğlu, "Bu süreç önemli bir süreç. Biz de gerek il başkanımızın, gerekse yönetiminin her zaman yanında olacağız. Partili meclis üyeleri olarak destek vereceğiz. Meclis üyeleri, parti yöneticileri ve parti üyeleri olarak dayanışma içinde başarıyı yakalacağız" dedi.

Hak ve adalet konusunda da bu süreç içinde dikkatli olunmasını isteyen Caferoğlu, "Hak ve adalet duygusu içinde her partilinin seçme ve seçilme hakkının gözetilmesi gerekir. Bu konuda da dikkatli olunacağına inanıyoruz" diye konuştu.

CHP İl Başkanı Nihat Cuhadar, bu ziyaretten memnun olduğunu dile getirerek, başarıyı yakalamak için elele vereceklerini söyledi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Meclis Üyeleri İl Başkanı Çuhadar'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement