Çine CHP Adaylarını Tanıttı - Son Dakika
Yerel

Çine CHP Adaylarını Tanıttı

Çine CHP Adaylarını Tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Teşkilatı, Çine Belediye Başkan Adayı ile Çine Belediye Meclis Üyesi Adaylarını görkemli bir kutlamayla tanıttı.

28.02.2014 10:54

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çine İlçe Teşkilatı, Çine Belediye Başkan Adayı ile Çine Belediye Meclis Üyesi Adaylarını görkemli bir kutlamayla tanıttı.

Çine Kültür Merkezi'nde yapılan aday tanıtım toplantısı yoğun bir katılımla gerçekleşirken adaylar görkemli ve coşkulu bir şekilde Çinelilere tanıtıldı.

Geceye; Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Kadın Kolları Başkanı Fahriye Aslan, CHP Gençlik Kolları Başkanı Önder Trabuz, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, muhtarlar, belediye meclis üyesi adayları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'ndan sonra ilk konuşmayı yapan CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin; dünyadaki en eski on partiden birisinin CHP olduğunu belirterek; " Çine'de yapılamaz denilenleri göreve geldiğimizden bu güne kadar yaparak gösterdik, 30 Mart'ta yine görevimizin başındayız, Çine için mücadelemize devam edeceğiz" dedi.

"BİZLER GELECEK NESİLLER VE GELECEK ÇİNE İÇİN VARIZ"

Meclis Üyesi adaylarının tek tek tanıtımından sonra konuşma yapan Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Enver Salih Dinçer Çine'yi ileri taşımak için var güçleri ile çalıştıklarını dikkat çekti. Başkan Dinçer, "2009 seçimlerinde sizlerin desteği ile bu göreve geldik, hiçbir ayrımcılık yapmadan hizmetlerimizi yerine getirdik. Önümüzde yeni bir seçim, yeni bir sınav var. Bizler buna hazırlanıyoruz, hazırlandık. Ekibimizin hepsi kendi alanlarında tecrübeli, genç, pırıl pırıl ve şaibesiz. Ben ve meclis üyesi adaylarımız hazırız. Bizim bir sloganımız var; bizler gelecek seçimler için değil gelecek nesiller, gelecek Çine için varız" diye konuştu.

Tanıtım gecesinin bitmesine rağmen salonu boşaltmayan partili ve vatandaşlar Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in etrafında sevgi yumağı oluşturdu. Vatandaşlar tek tek Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ile meclis üyesi adaylarını kutlayarak, sohbet etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çine CHP Adaylarını Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement