"Çocuk Gözüyle Fındık" Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika
Yerel

"Çocuk Gözüyle Fındık" Fotoğraf Sergisi Açıldı

"Çocuk Gözüyle Fındık" Fotoğraf Sergisi Açıldı

Keşap Fındık Üreticileri, Noor Fındık ve Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği'nin (GEZFOD) ortaklaşa hazırladığı "Çocuk Gözüyle Fındık" projesi kapsamında yaşları 10-15 arasındaki 10 çocuk tarafından çekilen fotoğraflar bugün açılan sergide...

07.10.2013 13:33

Keşap Fındık Üreticileri, Noor Fındık ve Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği'nin (GEZFOD) ortaklaşa hazırladığı "Çocuk Gözüyle Fındık" projesi kapsamında yaşları 10-15 arasındaki 10 çocuk tarafından çekilen fotoğraflar bugün açılan sergide beğeniye sunuldu.

Can Akengin Sanat Galerisi'nde Giresun Valisi Hasan Karahan, Belediye Başkanı Kerim Aksu, Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Proje Koordinatörü Özer Akbaşlı, GEZFOD Başkanı Kezban Bektaş tarafından serginin açılışı yapıldı.

Açılışta konuşan Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği Başkanı Kezban Bektaş, "Keşap Fındık Üreticileri, Noor Fındık ve Giresun Gezgin Fotoğrafçılar Derneği tarafından ortaklaşa hazırlanan Gülen Çocuk Projesi kapsamın da 'Çocuk Gözüyle Fındık' projesinin amacı fındık işçiliğinde genel olarak çocukların işçi olarak çalışmasında farklılık oluşturmaktır. GEZFOD olarak çocuklarımıza teknik destek verdik. Fotoğraf çekimi eğitimlerinde ve sahada onların her an yanlarındaydık. Çok güzel bir çalışma oldu. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm katılımcılara sergimizin açılışında bulundukları için teşekkür ediyorum" dedi.

Açılışın ardından Vali Karahan ve Başkan Aksu 'Çocuk Gözüyle Fındık Projesi' kapsamında sergiyi gezerek fotoğraflar hakkında bilgi aldılar. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Çocuk Gözüyle Fındık' Fotoğraf Sergisi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement