Çocuklardan Suriyeli Akranlarına Oyuncak Yardımı - Son Dakika
Yerel

Çocuklardan Suriyeli Akranlarına Oyuncak Yardımı

Çocuklardan Suriyeli Akranlarına Oyuncak Yardımı

Malatya'daki Derme İlkokulu öğrencileri, harçlıklarıyla aldıkları giysilerden ve oyuncaklardan oluşan 87 koliyi Malatya'daki konteyner kentte kalan Suriyeli çocuklara gönderdi

11.10.2013 18:28

Malatya'daki Derme İlkokulu öğrencileri, harçlıklarıyla aldıkları giysilerden ve oyuncaklardan oluşan 87 koliyi, Malatya'daki konteyner kentte kalan Suriyeli çocuklara gönderdi.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hamza Demiralp, Derme İlkokulunda gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencilerin Suriyeli çocuklar için düzenlenen kampanyaya büyük ilgi gösterdiğini söyledi.

Konteyner kentte 7 binin üzerinde Suriyelinin yaşadığını belirten Demiralp, "Bunların 4 bini çocuk. Bayramdan önce öğrencilerin temin ettiği bu giysileri ve oyuncakları dağıtacağız, onları sevindireceğiz. Onlara ayrı bir bayram yaşatacağız" diye konuştu.

Okul Müdürü Ramazan Karacan da okulda düzenledikleri kampanyada çok kısa sürede umduklarının üstünde bir yardım topladıklarını söyledi.

Kampanya kapsamında giysi ve oyuncuklardan oluşan 89 koli topladıklarını belirten Karacan, öğrencilere Okul Aile Birliği'nin de destek olduğunu kaydetti.

Konuşmaların ardından Demiralp, yardımları teslim aldı. Yardım kolileri kamyonetle merkeze bağlı Fatih köyündeki konteyner kente götürüldü. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çocuklardan Suriyeli Akranlarına Oyuncak Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement