Çukurova Giad, Sakarya ile 'Devam' Dedi - Son Dakika
Yerel

Çukurova Giad, Sakarya ile 'Devam' Dedi

Çukurova Giad, Sakarya ile \'Devam\' Dedi

Çukurova Genç İşadamları Derneği'nde (Çukurova GİAD) Ömer Faruk Sakarya, ikinci kez başkan seçildi.

02.04.2014 10:59

Çukurova Genç İşadamları Derneği'nde (Çukurova GİAD) Ömer Faruk Sakarya, ikinci kez başkan seçildi. 9 kişiden oluşan yeni yönetimde yeni hedefler koyduklarını belirten Sakarya, "Derneğimiz, üyelerimiz ve kentimiz için yine birbirinden ses getirecek projeleri hayata geçirerek büyümeyi sürdüreceğiz. Bölgemizin en iyi sivil toplum örgütü olan Çukurova GİAD, Türkiye'nin en iyi sivil toplum örgütü olacak" dedi.

Çukurova GİAD'ın 12. dönem genel kurulu, dernek binasında, üyelerin yoğun katılımıyla yapıldı. Geçmiş dönem başkanlarından İbrahim İnan'ın divan başkanlığını yaptığı genel kurul, ulu önder Atatürk ve şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın seslendirilmesi ile başladı. Faaliyet ve denetleme raporlarının okunması ve ibrasının ardından 12'nci dönem yönetim kurulu seçimine geçildi.

Tek liste ile gidilen seçimde Ömer Faruk Sakarya bir kez daha başkanlığa getirildi. Toplam 9 kişiden oluşan yeni yönetimde Sakarya ile birlikte Kazım Tosun, Hakan Burç, Kamer Acer, Gökalp Sofuoğlu, Rafet Milli, Efsun Erkemen, Ceyhun Baskın ve Ömer Ertuğrul yer aldı. Haysiyet Divanı Yahya Öntarhan, Ertuğrul Doğaner ve Ali Refah Keskin'den oluşurken, Ahmet Kılavuz, Derya Omo ve Murat Yüksel de Denetleme Kurulu'nda görev aldı.

Çukurova GİAD'ın ikinci kez başkanlığına getirilen Ömer Faruk Sakarya, üyelere teşekkür etti Çok başarılı bir dönem geçirdiklerini belirten Sakarya,"Hedeflediğimiz yere geldik. Derneğimizin Adana'nın en önde gelen sivil toplum örgütü olduğuna inanıyorum. Bu dönemde, sadece Adana'nın değil, Türkiye'nin en önde gelen sivil toplum örgütü olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Gösterilen başarının tüm üyelere ait olduğunu bildiren Sakarya, şöyle konuştu:

"2 yıl önce göreve geldiğimizde yaptığım konuşmada, 'Çivi çakmak için bir tornavida sapını da kullanabilirsiniz ama en uygun araç çekiçtir' demiştim. Biz çiviyi çekiçle çaktık, ama, bizim çekicimizin ağırlığı 5'lik balyoz gibiydi. Gündeminde, gerçekten faydalı olacağı zamanda toplantılar yaptık. Çok başarılı bir dönem geçirdik. Planladığımız projelerin birçoğunu gerçekleştirdik. Hedeflediğimiz yere geldik. Derneğimizin Adana'nın en önde gelen sivil toplum örgütü olduğuna inanıyorum. 12'nci dönemde de üyelerimiz için, derneğimiz için, kentimiz için çalışmaya devam edeceğiz. Çıtanın yüksek veya alçak olması önemli değil. Önemli olan tek şey kentimize layık şekilde görevimizi yerine getirmektir. Başka dernekteki işadamlarının üye olmak istediği derneğimizde, yine gündeminde, bize ve kentimizde gerekli programları, faaliyetleri, projeleri gerçekleştireceğiz. Bu dönemde derneğimize kendi mülkü dernek binasını da kazandıracağız. Bölgemizin en güçlü işadamı derneği olan Çukurova GİAD'ı, Türkiye'nin en iyi derneği yapacağız. Sivil toplum örgütü olarak kentimizin, insanlarımızın, ülkemizin geleceği açısından önemli görevler üstlenmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Yeni dönemde, geleneksel hale gelmiş faaliyetlerimize, üye odaklı proje ve toplantılara, üniversiteler ve diğer sivil toplum örgütleri ile işbirlikleri ve projeler gerçekleştirmeye, dernek üyelerimiz arasında dayanışmayı ve ticari ilişkileri arttırmaya yönelik programlar yapmaya, kentimizin mevcut sorunlarına yönelik çalışmalar yapmaya, sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirmeye ve derneğimizi nitelikli bir şekilde büyütmeye yönelik çalışmaları sürdüreceğiz. 22 yıldır süregelen başarı, üyelerimizin destekleri ve katkıları ile devam ettirilecek, kurumsal hafızamızın bize kazandırdığı tecrübeden faydalanarak, geleneklerimizi muhafaza ederek bir sonraki döneme daha da güçlü bir Çukurova GİAD teslim edeceğiz." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çukurova Giad, Sakarya ile 'Devam' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement