Cumhuriyet Anadolu Lisesinden Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Cumhuriyet Anadolu Lisesinden Ziyaret

Cumhuriyet Anadolu Lisesinden Ziyaret

Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Erdoğan Akyüz, beden eğitimi öğretmenleri Sibel Bedrikoğlu, Barış Eser, Esra Tahiroğlu ve başarılı sporcuları Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci’yi makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

05.04.2014 11:49

Düzce Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Erdoğan Akyüz, beden eğitimi öğretmenleri Sibel Bedrikoğlu, Barış Eser, Esra Tahiroğlu ve başarılı sporcuları Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci'yi makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti. Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Cumhuriuey Anadolu Lisesi yöneticileri ve öğrencilerini makamında ağırladı. Düzce'de basketbolda ikinci olan basketbol takımı oyuncusu Onur Özbal ve il birincisi voleybol Mustafa Altuner, İl Müdürü Feyzullah Dereci'ye çiçek takdim etti.

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İL Müdürlüğü Basketbol Antrenörü ve Cumhuriyet Anadolu Lisesi Basketbol coach'u Benan Özçelik, Düzce'de alt yapıya önem vermek amacıyla okul takımlarına ağırlık verdiklerini kaydederek," Düzce'de basketbolun seviyesini en üst noktalara çekmek amacıyla okul takımlarını çalıştırmaya karar verdik. İl müdürümüzün desteğiyle Düzce'de basketbolda önemli yerlere gelmeyi hedefliyoruz. Öğrencilerimiz de il müdürümüzle hem tanışmak hem de desteklerinden dolayı teşekkür etmek istediler" diye konuştu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Cumhuriyet Anadolu Lisesinden Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement