Darende Myo Müdürü Doç.dr.hakan Erkuş, Eski Görevine Döndü - Son Dakika
Yerel

Darende Myo Müdürü Doç.dr.hakan Erkuş, Eski Görevine Döndü

Darende Myo Müdürü Doç.dr.hakan Erkuş, Eski Görevine Döndü

Malatya'nın Darende Bekir Ilıcak MYO Müdürü Doç.Dr.Hakan Erkuş, eski görevine döndü.

01.04.2013 17:18

Malatya'nın Darende Bekir Ilıcak MYO Müdürü Doç. Dr. Hakan Erkuş, eski görevine döndü.

İnönü Üniversitesi

İşletme Fakültesi'nde öğretim üyesi olarak görevini sürdürecek olan Doç. Dr. Hakan Erkuş, müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yaptığı açıklamada, "Yaklaşık iki yıldır yürütmekte olduğum Darende Bekir Ilıcak MYO Müdürlüğü görevinden bu gün itibariyle ayrılmış bulunmaktayım. Malum olduğu üzere kuruluş aşamaları kurumların en sıkıntılı dönemleridir. Bu süreç içerisinde Darendeli hemşerilerimizin çok büyük desteklerini gördüğümü belirtmek isterim. Okulumuz şu anda diğer Meslek Yüksekokulları ile karşılaştırıldığında iki yılda önemli gelişme kaydetmiştir. Hem fiziki imkanlar ve binası, öğretim elemanı sayısı, öğrenci sayısı ve laboratuvarları ile birçok Meslek Yüksekokulundan daha iyi durumdadır" İfadelerini kullandı.

Erkuş, MYO'da şu anda eğitim öğretimin yürütülmesi ile ilgili herhangi bir eksikliğin bulunmadığını belirterek şöyle devam etti:

"Çevre düzenlemesinin ve yeşillendirilmesinin yapılması konusunda çalışmalar devam etmektedir. En önemli eksikliğimiz olan öğrenci yurdu yapılması ile ilgili olarak arsa tahsisi yapılmıştır. Kredi Yurtlar Kurumu bu konu üzerinde çalışmalarına devam etmekte ve bu yıl yatırım programına alınması beklenmektedir.

Müdürlük görevim sırasında yardımcı olanlara teşekkür ediyorum." - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Darende Myo Müdürü Doç.dr.hakan Erkuş, Eski Görevine Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement