DEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

DEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi

DEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi

DEDAŞ yaşanan elektrik kesintileri ve abonelere uygulanan cezaları konuşmak üzere Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki muhtarlarla bir toplantı yaptı.

19.06.2014 11:44  Güncelleme: 11:46

Dicle Elektrik(DEDAŞ) yaşanan elektrik kesintileri ve abonelere uygulanan cezaları konuşmak üzere Şanlıurfa'nın Suruç ilçesindeki muhtar ve çiftçilerle bir toplantı yaptı.

Suruç Kaymakamı Abdullah Çiftçi, DEDAŞ İİ Şanlıurfa İl Müdürü Esin Eroğlu, DEDAŞ Suruç İlçe Şefi Yavuz Kalkan, muhtarlar ve çok sayıda çiftçi katıldı. Kaymakam Çiftçi yaptığı konuşmada, yaşanan sıkıntıların giderilmesi için DEDAŞ, muhtar ve köylülere ve çiftçilere ne görevler düşüyorsa yerine getirilmesi çağrısında bulundu. Günde 6-7 saate varan elektrik kesintilerin kabul edilebilir bir durum olmadığını belirten Kaymakam Çiftçi, elektriğin de bedava elde edilmediğini ve bunun bir bedeli olduğu kaydetti. Ödemelerinin alışkanlık haline getirilmesini de savunan Çiftçi, bölgede elektrik kaçakçılığın çok yaygın olduğunu kaydetti.

Daha sonra konuşma yapan İl Müdürü Esin Eroğlu, Suruç'taki sorunun çözümü için geldiklerini söyledi. Eroğlu, "Dicle bölgesinde sulama sezonun başlamasıyla elektrik sıkıntıların baş gösterdi. Haliyle bu sıkıntı Suruç bölgesine de yansıdı. Şimdi biz borçlar için de düzenlediğimiz kampanyalara katılımınızla mevcut sıkıntıları hep beraber aşmaya çalıştık. Sayaç kampanyası başlattık.Hiç kimsenin maiyetini zorlamayan fiyatlar çıkardık.Ama çiftçiler, bu fiyatları yüksek buldu. Suruçlular, kampanyadan yararlansın. Biz fiyat konusunda yapabileceğimizin en iyisini yaptık. En son fiyatımızı sunduk. Bu konuda geri adım atmayacağız" diye konuştu.

Muhtarların bölgedeki sorunlarını da dinleyen Esinoğlu ve Kaymakam Çiftçi, sorulara da cevap verdi. Eroğlu, muhtarlardan ve çiftçilerden son günlerde yaşanan sorunların çözümü konusunda destek talebinde bulundu.

Suruç Öğretmen Evi Konferans Salonu'nda yapılan toplantıda zaman zaman tartışmalar da yaşandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DEDAŞ Muhtarlarla Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement