Demirgil'den, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika
Yerel

Demirgil'den, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Demirgil\'den, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92'inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

30.08.2014 10:04  Güncelleme: 10:18

Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Yüksel Demirgil 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 92'inci yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Demirgil mesajında, "Asırlar boyu hürriyet sevdasında tüm dünyaya örnek olmuş aziz Türk Milleti, mukaddes vatan topraklarının işgal edildiği dönemde verdiği onurlu mücadele sonunda kazanıldığı Büyük Zafer'in 92. yıldönümünü kutlamanın heyecanı ve coşkusunu yaşamaktadır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 26 Ağustos'da başlayan ve 30 Ağustos 1922'de eşsiz bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Savaşı ile vatan topraklarımız kurtarılmış, Türk Milleti hürriyet ve bağımsızlık içinde yaşama onuruna kavuşmuştur. Milletimiz bu zaferle, milli hakimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir" dedi.

Demirgil, mesajının devamında şunları kaydetti:

"30 Ağustos Zafer Bayramında, bu ülkeyi bizlere miras bırakan Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile bu toprakları vatan yapan, vatanı ve bayrağı uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi de şükranla anıyor, Aziz Sivas halkının 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyorum." - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Demirgil'den, 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement