DERSİAD Konya Şubesine Yeni Başkan - Son Dakika
Yerel

DERSİAD Konya Şubesine Yeni Başkan

DERSİAD Konya Şubesine Yeni Başkan

Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği Konya Şubesinde yapılan genel kurulda Numan Vural başkanlık görevini Mehmet Serin'e devretti.

31.01.2014 11:39  Güncelleme: 11:44

Dünya Erdemli Sanayici ve İşadamları Derneği (DERSİAD) Konya Şubesinde yapılan genel kurulda Numan Vural başkanlık görevini Mehmet Serin'e devretti.

DERSİAD Konya Şubesinde yapılan genel kurula üyelerin çoğunluğu katıldı. Divan başkanlığını DERSİAD Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Abdülkadir Gök'ün yaptığı genel kurulda yönetim kurulu ve başkan kapalı oy yöntemiyle birlikte belirlendi. Tek listeyle yapılan seçimde Mehmet Serin başkan seçilirken, Musa Özkan, Mevlüt Azman, Hasan Karasakal ve Niyazi Ünal yönetim kurulu üyesi oldu.

Seçim sonrası bir konuşma yapan Başkan Mehmet Serin, bugüne kadar yapılan çalışmalar dolayısıyla önceki dönem başkan ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Serin, "İş dünyasında erdemli bir kuruluş olma amacıyla yola çıkan DERSİAD'da bize emanet edilen bayrağı daha ileriye taşımak için çalışacağız. İnançlı insanların ticaretinin en önemli özelliğinin dürüstlük olması gerekiyor ve biz elimizden geldiğince bu anlayışı temsiz etmek istiyoruz. Umarız tüm üyelerimiz ve Konya iş dünyasındaki diğer kuruluşlarla işbirliği yaparak önemli çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel DERSİAD Konya Şubesine Yeni Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement