Devlet Sanatçısı Ümran Baradan Resim Yarışması ile Anılacak - Son Dakika
Yerel

Devlet Sanatçısı Ümran Baradan Resim Yarışması ile Anılacak

Devlet Sanatçısı Ümran Baradan Resim Yarışması ile Anılacak

İzmir’in Konak ilçesinde, dünyaca ünlü seramik sanatçısı Ümran Baradan anısına düzenlenen ’Ümran Baradan Resim Yarışması’na başvurular başladı.

04.02.2015 11:52

İzmir'in Konak ilçesinde, dünyaca ünlü seramik sanatçısı Ümran Baradan anısına düzenlenen 'Ümran Baradan Resim Yarışması'na başvurular başladı.

Türkiye Cumhuriyeti'nin sanat ustalarından, devlet sanatçısı Ümran Baradan'ın anısını yaşatmak amacıyla Konak Belediyesi'nce düzenlenen 'Ümran Baradan Resim Yarışması' bu yıl beşinci kez düzenlenecek. İzmir'de yaşayan tüm lise öğrencilerine açık olan yarışma ile hem Ümran Baradan anılacak, hem de başarılı gençler ödüllendirilecek. İzmir'in dört bir yanından yarışmaya katılan eserlerin değerlendirileceği yarışma sonunda, birinci seçilen resim sahibine ödül olarak üç tam altın verilecek. Öte yandan, resim yarışmasının bu seneki teması 'İşte benim İzmir'im' olarak belirlendi. Yarışma sonunda dereceye giren ve sergilenmeye değer görülen eserler ise 4 Mart tarihinde gerçekleşecek ödül töreninin ardından Konak Belediyesi Dr. Selahattin Akçiçek Eşrefpaşa Kültür ve Sanat Merkezi'nde sergilenecek. Başvurular 20 Şubat'a kadar yapılabilecek. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devlet Sanatçısı Ümran Baradan Resim Yarışması ile Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement