Devrik Üretimleri Kontrol Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Devrik Üretimleri Kontrol Ediliyor

Devrik Üretimleri Kontrol Ediliyor

15 Mart'ta yaşanan fırtına nedeniyle yoğun kırık-devrik oluşan işletmelerden Daday, Taşköprü, Samatlar İşletme Müdürlüklerindeki üretim çalışmaları Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin ile İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç tarafından...

07.05.2013 12:38

15 Mart'ta yaşanan fırtına nedeniyle yoğun kırık-devrik oluşan işletmelerden Daday, Taşköprü, Samatlar İşletme Müdürlüklerindeki üretim çalışmaları Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin ile İşletme ve Pazarlama Şube Müdürü Adem Genç tarafından yerinde denetlendi. Denetimlerde işletme müdürleri ve işletme şefleri de hazır bulundu. İşletme personeli ve köylülerle devriklerin üretiminin aksamadan kısa sürede tamamlanması için görüş alış verişinde bulunuldu.

45 bin metreküp kırık devrik olduğu tahmin edilen Daday'da 40 bin metreküp kırık ve devriğin damgası yapılmış olup 34 bin metreküplük kısmı da üretime verildi.

140 bin metreküp kırık-devrik zararının oluştuğu tahmin edilen Taşköprü İşletmesinde ise devriklerin 93 bin metreküplük kısmının tespiti tamamlandı ve 80 bin metreküplük kısmı da üretime verildi.

33 bin metreküp kırık ve devrik zararının oluştuğu tahmin edilen Samatlar İşletme Müdürlüğünde de 29 bin 500 metreküplük kısmı damgalanmış ve üretime verilmiş durumda bulunuyor. Oluşan devrik zararının öngörülen sürede bitirilmesi bekleniyor. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Devrik Üretimleri Kontrol Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement