Didim Belediyespor'dan Hastane Yönetimine Teşekkür Forması - Son Dakika
Yerel

Didim Belediyespor'dan Hastane Yönetimine Teşekkür Forması

Didim Belediyespor\'dan Hastane Yönetimine Teşekkür Forması

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ve Genel Kaptan Evren Ermurat ile Taraftar Temsilcisi Egemen Çınar Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Kılıç ve Başhekim Yardımcısı Dr. Halil Akıl’a Didim Belediyespor forması hediye etti.

18.11.2016 09:55

Didim Belediyespor Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş ve Genel Kaptan Evren Ermurat ile Taraftar Temsilcisi Egemen Çınar Didim Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Kılıç ve Başhekim Yardımcısı Dr. Halil Akıl'a Didim Belediyespor forması hediye etti.

Devlet Hastasinede gerçekleşen ziyarette konuşan Kulüp Başkanı Bedri Altıntaş Başhekim Kılıç ve Yardımcısı Akıl dahil tüm hastane personelinin Didim Belediyespor takımına çok yardımcı olduklarını her maça sağlık görevlisi ve ambulans görevlendirdiklerini söyledi. Altıntaş sözlerini şöyle sürdürdü;"Futbolcuların sağlık sorunları olduğunda yardımcı oldukları için kendilerine teşekkür ediyoruz. Sağlık desteği izim için çok önemli yaşamadık ama sahada bir futbolcumuzun yaralanması ya da başka bir durumda hemen müdahale edebilecek bir ekibin her maçta görevlendirilmesi bize rahatlık veriyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Belediyespor'dan Hastane Yönetimine Teşekkür Forması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement