Didim Emlak Müşavirleri Derneği Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Didim Emlak Müşavirleri Derneği Görev Dağılımı Yaptı

Didim Emlak Müşavirleri Derneği Görev Dağılımı Yaptı

Didim Emlak Müşavirleri Derneğinin ilk Yönetim Kurulu Toplantısında görev dağılımı yapıldı.

28.02.2014 14:25  Güncelleme: 14:23

Didim Emlak Müşavirleri Derneğinin ilk Yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Dernek başkanlığına yeniden Osman Coşkun oturdu.

Dernek bürosunda yapılan toplantıya yeni seçilen yönetim kurulu üyelerinin tamamı katıldı. Yapılan yönetim kurulu seçimlerinde Yönetim Kurulu Başkanlığına Osman Coşkun, başkan yardımcılıklarına Ayser Gürzsoy ve Nezih Yerlikaya, Sekreterliğe Uğur Aldemir, Muhasip üyeliğe Ergün Kılıç, Üyeliklere Umut Öz ve Mahmut Nacar seçildi.

Yapılan toplantıda derneğin üye sayısını artırmaya çalışacaklarını belirten Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun "Tüm emlakçıların dernek çatısı altında toplanarak oda olma çalışmalarını hızlandırmak, her üye için logolu dernek kayıt belgesi hazırlayarak ofiste görünür bir yere asarak, üyemize sahip çıkıp prestijini artırmayı hedefliyoruz. Eğitim ve seminer programları düzenleyerek çalışan tüm emlakçıların bilgi ve becerilerini artırıp interneti etkin kullanmayı ve müşteri ilişkilerini geliştirmeyi planlıyoruz. Emlakçıların sorunları ile ilgilenip çözüm bulmaya çalışacağız. Kayıt dışı çalışan ayaklı emlakçıları ve takipçileri de ayıklayarak ya kayıt altına alınması sağlanacak veya ilgili resmi kurumlara ihbar edilerek cezalandırılması sağlanacak. Meslek mensubu emlakçı arkadaşlarımızda duyarlı olsunlar ve sorunlarına sahip çıksınlar bu tür kayıt dışı ayaklı emlakçıları ihbar etsinler, müşteri getiren aracıları kabul etmesinler, bizler nasıl devlete vergimizi ödeyip, işyerimiz kiralayıp masrafları ödüyorsak onlarında kayıt olmadan vergi kaçırarak kazancımıza mani olmalarını engellemeliyiz. Tüm meslek mensubu arkadaşlarımı bu konuda duyarlı olmaya ve mesleğimize sahip çıkmalarını rica ediyorum. Emlakçı Arkadaşlarımıza hayırlı ve bol kazançlı bir sezon olmasını diler, yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarıma da başarılar diliyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Didim Emlak Müşavirleri Derneği Görev Dağılımı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement