Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Gurur Günü - Son Dakika
Yerel

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Gurur Günü

Dokuz Eylül Üniversitesi\'nin Gurur Günü

Dokuz Eylül Üniversitesi’nin “Geleneksel Atananlar ve Yükselenler Kutlama Töreni”, Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün’ün ev sahipliğinde Rektörlük DESEM 75. Yıl Amfisi’nde gerçekleşti.

27.12.2013 12:52

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin "Geleneksel Atananlar ve Yükselenler Kutlama Töreni", Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün'ün ev sahipliğinde Rektörlük DESEM 75. Yıl Amfisi'nde gerçekleşti. Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil Köse, Prof. Dr. Recep Yaparel, Prof. Dr. Murat Özgören, Genel Sekreter Prof. Dr. Can Karaca, dekanlar, müdürler ve çok sayıda akademisyen katıldı.

2013 yılı içerisinde Yardımcı Doçent, Doçent ve Profesör kadrolarına yeni atanan ve yükselen öğretim üyelerinin katıldığı törende konuşan Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, "Bu yıl, Geleneksel Atananlar ve Yükselenler Kutlama Törenlerimizin altıncısını düzenliyoruz. Bugün, 2013 yılında kadrolarına atanan ve yükselenler olmak üzere toplam 281 akademisyenin başarısını kutluyoruz. Dokuz Eylül Üniversitesi, her zaman özlük haklarına riayet etmiştir. Bugün 122 Yardımcı Doçent, 88 Doçent ve 71 Profesörün başarısını alkışlıyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Gurur Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement