DTB'den 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika
Yerel

DTB'den 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

DTB\'den \'Hayırlı Olsun\' Ziyareti

Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal, göreve başlayan Defterdar Hasan Koca'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

21.01.2014 17:09

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) Başkanı Ebubekir Bal, Meclis Başkanı Ahmet Ay, Yönetim Kurulu Üyeleri Şehmus Ayhan ile Şükrü Boylu Diyarbakır'da göreve başlayan Defterdar Hasan Koca'ya 'Hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular.

Defterdar Hasan Koca'ya başarı dileyen Diyarbakır Ticaret Borsası Başkanı Ebubekir Bal,"Diyarbakır'ın gelişimine katkınızın büyük olacağına inancımız tamdır. DTB olarak sizlerle Kentimizin kalkınması için her türlü işbirliğine hazırız "dedi.

DTB Yönetiminin ziyaretini önemli bulduğunu belirten Diyarbakır Defterdarı Hasan Koca, ise" Diyarbakır için elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışacağız. Sizlerin topluma yön vermede, sivil toplum örgütlerinin önünde dinamikleri harekete geçirmede etkiniz çok. Kamu kurumu niteliğindeki bu tür meslek kuruluşlarımızın yararlı, güzel projeleri varsa ve bunlara biz de bir katkı sunabilirsek çok mutlu oluruz." diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel DTB'den 'Hayırlı Olsun' Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement